Britney Spears kishúga egymillió dollárt tehet majd zsebre gyermeke első fotóiért, úgyhogy már ezért is igaz, hogy a terhesség valóban megváltoztatta az életét. A gyerek apja pedig épphogycsak megúszta a börtönt.

Még meg sem született, de már most egymillió dollárt ér Britney Spears tinihúgának gyereke. Jamie Lynn Spears exkluzív szerződést írt alá az OK! magazinnal egy olyan fotósorozatra, amin a bébi apjával, Casey Aldridge-dzsel közösen mutatják meg az újszülöttet. Angelina Jolie-ék Shilohja négymilliót ért a People-nek, örökbefogadott vietnami gyerekük, Pax Thien pedig mindössze kettőt a Hello magazinnak. Suri Cruise-zal szülei annak idején hárommillióért pózoltak Anne Leibowitz kamerája előtt a Vanity Fairnek.

Nézzen milliomos leányanyát!

A tmz.com infói szerint a Spears-lányok életrevaló édesanyjáé volt az ötlet: „Jamie mamája, Lynne személyesen kereste meg az OK! magazint annakidején, amikor Britney a fotózásukon összeomlott. Megköszönte nekik, hogy olyan jól kezelték a dolgot, és abban maradtak, hogy a jövőben is tartják a kapcsolatot. Ezen a héten pedig felhívta őket, amikor már tudható volt, hogy Jamie Lynn terhességének híre kipattan. Megkérte, hogy Britneyt hagyják ki ebből, mert ez Jamie-ről szól, és megeskette őket, hogy úgy tálalják ezt, hogy az jó legyen a lányának [Jamie-nek – a szerk.] – mondta el a család egy ismerőse. A kishúg terhességének sztorija ezért az OK! exkluzív sztorijaként jött ki elsőként. Ami pedig a legjobb: „Nem akarnak pénzt, de aláírtak egy egymilliós szerződést” – árulta el a tmz.com-nak a forrás. Ugyancsak ő állítja, hogy Jamie Lynn Spears terhessége már jóval túlvan a három hónapon, mert „tavaszra várják a babát”.

Apu megússza a börtönt

Az apának, Casey Aldridge-nek volt pár izgalmas perce a napokban, bár Spears családja rajong érte, a louisianai törvények szerint azonban könnyen le is csukhatták volna kiskorú megrontásáért. A törvény szerint ugyanis tíz év börtönt kaphat megrontásért az, aki 19 éves (vagy annál idősebb) létére szexuális kapcsolatot folytat 12-17 év közti személlyel. Mivel Spears megesett húga csak 16 éves, Aldridge pedig egyes források szerint 18, mások szerint azonban 19 éves, nem volt mindegy, mi a valós életkora. Aldridge-ot azonban gyorsan tisztázta a család: nagybátyja, Odus Jackson a CeleTV-nek tanúsította: „Hallottuk ezeket a nemi erőszak-vádakat, és megerősíthetem, hogy Casey 18, nem pedig 19, ahogy páran állították, és ezzel már nem vonatozik rá ez a törvény”. Nála mérvadóbb forrás, a louisianai Kentwood rendőrsége is megerősítette az adatot: a jogosítványában foglalt adatok szerint Aldridge 1989. április 29-én született, míg Jamie Lynn Spears 1991. április 4-én.

A Spears-hugi egyébként a közös fotózás ellenére sem tervezi, hogy összeházasodjon gyereke apjával. Mint kiderült, a bébi fogantatása óta már nincsenek is együtt, bár kapcsolatuk jó, és a fiú azt ígéri, mindenben támogatni fogja gyermeke anyját. Ezek után persze nem biztos, hogy szükség lesz rá: egymillió dollárból a Spears-hugi egyedül is megoldja.

Azért mások legyenek észnél

Bár ő egy rakás pénzt keres a gyereke fotóival, más tinédzserek attól még jobb, ha vigyáznak a teherbeeséssel. Alicia Keys énekesnő szerint ezért is volna fontos, hogy Jamie Lynn Spears végezzen felvilágosító munkát kortársai körében, és legyen a biztonságos szex szószólója. „Hangsúlyozhatná, hogy bár nehéz lehet a tinédzsereknek, hogy ellenálljanak a szexnek és odafigyeljenek a védekezésre, azért ez egy olyan dolog, ami megváltoztatja az egész életüket”. Ez utóbbi Jamie Lynn Spearsre már biztosan igaz: neki enélkül nem lenne egymilliója.