horoszkóp

Matt LeBlanc már bánja a sztriptízkalandot

2005.08.11. 12:44
A Jóbarátok sztárja szánja-bánja, hogy túlzottan lelkesedett a sztriptíztáncosnőért.

Matt LeBlanc néhány hete tíznapos motortúrára ment a haverjaival Canadába, írja a brit The Sun című napilap. Feltehetően a motorozás fáradalmainak kiheverése céljából tértek be egy sztriptízklubba, ahol a szemtanúk szerint túlságosan is jól szórakoztak.

Rámászott és vonaglott

Iszogatás közben az egyik táncosnő lerohanta a Jóbarátok Joey-ját, és rámászott. A hölgyet potom harminc fontért bárki kibérelheti egy magántánc erejéig, így Matt LeBlanc is élt a lehetőséggel. A táncosnő rövid úton átcsábította egy külön szobába, majd szép lassan elkezdett vetkőzni. Miután lekerült róla az amúgy sem túl sok ruha, belehuppant az akkorra már meglehetősen ittas sztár ölébe, és tovább izgatta.

LeBlanc leitta magát

Matt LeBlanc

A színész, akinek van egy másfél éves lánya Melissa nevű feleségétől, úgy nyilatkozott az Ananova internetes oldalon, hogy a táncosnő teljesen rámászott. - "Részeg voltam és ő átlépett egy bizonyos határon." - mondja sajnálkozva. - "A képembe mászott, a melleit belefúrta az arcomba, és megfogta a kezem, hogy végigtaperoljam.

LeBlanc azzal védekezett, hogy ha nem lett volna olyan eszméletlen részeg, talán gyorsabban reagál, de így már elég későn vette észre magát és küldte el a lányt. "Igazi idióta vagyok, hogy ilyen helyzetbe hoztam magam, és hagytam, hogy az ölembe üljön! Borzasztóan szégyellem magam miatta." - ezek után remélhetően felesége megkegyelmezett a "pórul járt" sztárnak.

Pedig a sármőrnek mostanában sok oka nem lehet az ünneplésre, mert januárban kiderült, gyermeke mozgásával nincs minden teljesen rendben. A házaspár barátai szerint a kislánynak olyan agysérülése van, ami a beszédkészéget és a mozgáskoordinációt gátolja, ezért elképzelhető, hogy később a beszéddel is problémái lesznek Marinának.

Doktor Drake Ramorey robog tovább

Ellenben a főszereplésével készülő Joey című sorozat nagy sikerrel fut. A történet szerint a Jóbarátok Joey Tribbiani-ja Los Angelesbe költözik, és megpróbál igazi sztárrá válni. A régi Jóbarátok-szereplők még nem jelentek meg egyik részben sem, és feltételezhető, hogy egyelőre nem is fognak, hiszen a sitcomnak először be kell futnia, csak aztán tudják állni a sztárgázsikat.