horoszkóp

Terhesen lett jógafüggő Victoria Beckham

2005.02.07. 16:31
A nyolc hónapos terhes Victoria Beckham hetente kétszer vesz jógaórákat egy mestertől, mivel így szeretné szülés után leadni felesleges kilóit. Harmadik gyerekének születését is gondosan megtervezte. Az időpontot február 25-ére fixálta le, amikor is egy magánkórház egész lefoglalt emelete áll a rendelkezésére.

Victoria Beckham már most mániákusan dolgozik azon, hogy terhessége után mielőbb visszanyerje lányos alakját, noha csak február végén szül majd. David Beckham felesége megfogadta egykori Spice Girls-társa, Geri Halliwell tanácsait, és terhesen kezdett jógázni. Geri ugyanis azt állította, hogy ha kolléganője időben elkezd edzeni, a szülés után könnyebben, és gyorsabban ledobja majd a fölösleges kilóit. Bár Geri ugyan még sosem szült, az elmúlt néhány évben táplálkozási zavarain keresztül szerezhetett némi tapasztalatot a fogyókúráról.

Magánjóga hetente kétszer

A focistafeleség ezért Madrid legismertebb és legnagyobb tekintélynek örvendő jógamesterétől kezdett el leckéket venni, és - ha igaz, amit egy közeli ismerőse a Sun című napilapnak nyilatkozott - szinte teljesen az új testedzés függőjévé vált.

"Victoria abban bízik, hogy a jóga segítségével a szülés után gyorsan visszanyeri karcsú alakját. Nem utolsósorban pedig légzési technikákat is tanul, amelyeknek szülés közben is használt veszi majd" - nyilatkozta a neve elhallgatását kérő forrás, aki szerint az a bizonyos mester hetente két alkalommal látogat a Beckham-házba, és csak Victoriával foglalkozik.

"Két gyereke, Brooklyn és Romeo születése után Victoria még gyorsan visszanyerte az alakját, de úgy gondolja, harmadszorra ez már nehezebben menne"- tette hozzá a nő barátja. Az egykori Posh Spice allűrjei közt a jóga csak egy érdekesség. Victoria idejét ugyanis hónapok óta az tölti ki, hogy a szülést megtervezze.

Lefoglalt egy emeletet

Harmadik gyereke születését február 25-ére fixálta le orvosával Victoria, akinek kérésére David Beckham lefoglalta a madridi Ruber International kórház egész emeletét. Victoria ahhoz is ragaszkodott, hogy a szülést a spanyol uralkodócsalád udvari nőgyógyásza, dr. Estéban Carracedo vezesse le, miután bánatára saját brit szülés-nőgyógyászát nem hozhatta át Spanyolországba. Külföldi orvosok ugyanis nem praktizálhatnak Madridban.

Victoria aggódott, hogy nem tud bizalmas kapcsolatba kerülni az orvossal, így már hónapokkal korábban felvette vele a kapcsolatot. Az orvos jó benyomást gyakorolt az egykori énekesnőre, aki a Sun információi szerint bármikor felhívhatja Carracedo professzort, amennyiben valami probléma adódna, vagy ha esetleg megindulna a szülés.