horoszkóp

Scarlett Johansson lett a legszexisebb nő

fzs
2006.03.28. 13:20
A férfiak megszavazták, Carmen Electra pedig buzgón egyetért: maga is bevállalná Johanssont egy éjszakára.
Klikk a képre!

Scarlett Johansson amerikai színésznő lett a világ legszexisebb nője az FHM férfimagazin felmérése szerint. Johansson tavaly még csak a kilencedik helyet foglalta el a listán, az idén azonban - többek közt Angelina Jolie-t, Jessica Albát és Jessica Simpsont is maga mögé utasítva - az első helyen végzett.

A nem színésznők közül a teniszcsillag Maria Sharapova végzett a legjobb, vagyis a nyolcadik helyen.

A világ száz legszexisebb nőjének többsége - mintegy kétharmada - amerikai. Scarlett Johanssont, aki 1984. november 22-én született a New York-i Manhattanben, és akit az elmúlt idők egyik legnagyobb hollywoodi felfedezettjeként tartanak számon, többek között az Elveszett jelentés, a Leány gyöngy fülbevalóval, vagy A sziget című filmekben.

A férfiolvasók legjobbnős véleményét Carmen Electra is osztja, aki egy régebbi nyilatkozatában kifejtette, egyetlen nő nyűgözi le igazán, mégpedig Scarlett Johansson. "A nőies, szexis kisugárzása nagy hatással van rám. Az olyan lányok, mint én, nagyra értékelik ezt az adottságot" - nyilatkozta a színésznő a TeenToday című lapnak nem említve, hogy érinti, hogy a nála fiatalabb kolléganőjét a filmszakma sokkal inkább elismeri.