Posh Spice lesz a házasodó Elton John tanúja

2004.12.13. 16:53
Mégis lesz esküvő, igaz csak egy év múlva. Sir Elton tanúja Victoria Beckham lesz, már amennyiben elvállalja a szerepet. A sztáresküvőn nem lesznek sokan.

Úgy tűnik mégis megházasodik Elton John, bár ezt sokáig ő maga sem tudta eldönteni. John 12 éve él együtt élettársával David Furbish-sel és nemrégiben kaptak szájra azok a híresztelések, hogy a két férfi össze is házasodik, az énekes ugyanis így kívánja biztosítani élettársa anyagi helyzetét. Az esküvőt aztán Elton John cáfolta, mondván nem hiszi, hogy házasodnia kellene. Mosta azonban mégis azt hiszi, és éppen azzal tartja lázban a sztárvilágot és minket, hogy kit fog meghívni a várhatóan jövő november 15-én tartandó ceremóniára.

Csak a közeli ismerősök

John igazságtalannak tartja, hogy az élettársi kapcsolatban élő férfiakat nem illetik meg ugyanazok a jogok, mint a heteroszexuális élettársakat, így az egyik fél halála esetén a partner nem törvényes örökös. "Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen hosszú kapcsolat, mint a miénk, megérdemli a házasság által nyújtott tiszeteletet és biztonságot" - nyilatkozta John a Femalefirst című magazinnak. Az énekes és filmproducer párja azt szeretné, ha azok az emberek lennének jelen az esküvőn, akik közel állnak hozzájuk, és fontos szerepet töltenek be életükben. A házasulandók hangsúlyozták, csak igen kevés embert fognak meghívni, szűk körű esküvőt szeretnének, mvel úgy gondolják,kapcsolatuk csak rájuk, és szeretteikre tartozik. Ezen kijelentésük után aztán elindultak a találgatások, hogy vajon kiket fognak meghívni az esküvőre.

Spice mint vőfély

A részvétel anyagi okokból is fontos lehet, köztudott ugyanis, hogy Elton John saját gyermek híján keresztgyermekeire hagyja csöppet sem jelentéktelen vagyonát, keresztgyermeke pedig van egy pár, egészen pontosan tíz. Feltehetőleg azok, akik meghívást nyernek az esküvőre, nagyobb eséllyel reménykedhetnek némi örökségben is. Elton John a keresztapja többek között Beckhamék gyermekeinek, Liz Hurley kisfiának, Damiannak, és John Lennon fiának, Sean Lennonnak is.

Elton John most megszellőztetett néhány nevet a meghívottak közül, ezek szerint honfitársát, a Lulu nevű énekesnőt jelölte ki nyoszolyólánynak, a tanú pedig Victoria Beckham. Így a Beckham gyermekek minden bizonnyal részesülnek az örökségből, de hogy az ex-Posh elvállalja-e a szerepet, az még kérdéses. Annál is inkább, mivel Elton John nemrégiben Beckhamék házasságának válságáról pletykált.

Miközben a világ az esküvővel foglalkozik, Elton John torokgyulladással küszködik. Az énekesnek szinte teljesen elment a hangja a betegség következtében, ezért kénytelen volt lemondani glasgowi koncertjét.