Oki jointtal kínálta a tiniket Nyíregyházán

2004.08.16. 14:52
Oki eddig sem titkolta a sajtó elől, hogy marihuánafogyasztó, de vasárnap éjjel a nyíregyházi rendőrök szeme láttára kínált tinédzsereknek jointot. A rendőrök egyből őrizetbe is vették.
Kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt a nyíregyházi rendőrség eljárást indított egy mezőtúri, 36 éves férfi ellen - erősítette meg a rendőrség sajtóreferense, ám nem kommentálta információnkat, hogy az illető a ValóVilág első szériájából ismert Oki lenne.

Növényi származék

A Fókuszban - fotó: RTL Klub

A szabolcsi megyeszékhely rendőrei vasárnap éjjel, egy sóstófürdői rendezvényről állították elő információink szerint Okit. A nyomozók éppen akkor érték tetten a "sztárt", amikor az kábítószergyanús cigarettát kínált két helybéli tizenéves lánynak.

A 36 éves mezőtúri férfit őrizetbe vétele után kihallgatták, és vizeletmintát is vettek tőle. A nála talált növényi származékot lefoglalták, hatóanyag-tartalmát pedig szakértői vizsgálatra küldték - az eredmény körülbelül egy hónap múlva várható. A két tizennyolc év körüli lányt, akiket a rendőrök szeme láttára jointtal kínált a gyanusított, tanúként hallgatták ki. Az adatok felvétele után mind hármójukat hazaengedték.

A rendőrség sajtóreferense ugyan a férfi személyazonosságára vonatkozóan nem adhatott ki információt, de a meglévő adatokból következtetve csak az RTL-Klub ValóVilág című valóságshow-jából ismert Oki ellen indult büntetőjogi eljárás.

Oki szív, de nem tud semmit

Okit felhívtuk, hogy megerősítse sajtóértesüléseinket, de álmos, enervált hangon csak azt ismételgette, hogy nem tud semmit. Alig érthetően elmotyogta, hogy nagyon elege van abból, hogy mindenféléket megírnak róla, nem akar nyilatkozni, és visszafekszik aludni.

Okiról eddig is lehetett tudni, hogy fogyaszt marihuánát, nem titkolta a sajtó elől sem. A sztárok által bojkottált Star magazin egyik cikkéhez például drogtesztet végeztettek el több ismert személyiséggel, és ennek a vizsgálatnak Oki is alávetette magát. Eredménye pozitív lett, ezért az újságnak elmondta: ő bizony vállalja, hogy szív.

A sex and drugs and rock and roll életstílust követő Oki a ValóVilágban is szabad szellemiségéről vált hírhedtté: lépten nyomon szellentett és büfögött - ezt is büszkén vállalta. Oki már nem áll szerződésben az RTL Klubbal, és az eredeti foglalkozása szerinti előrajzoló tudomásunk szerint jelenleg nem csinál semmit. Szemtanúink sokszor botlottak bele az utcán, nála jóval fiatalabb haverjaival való italozás közepette. Oki láthatóan élvezte, hogy felismerik.