horoszkóp

Namíbiai nevet kaphat Jolie és Pitt gyereke

2006.04.18. 11:58
Angelina Jolie-t és Brad Pittet oroszlánok védik a lesifotósoktól Namíbiában, ahol a kormány is mindent megtesz, hogy a színésznő háborítatlanul szülhessen. A párnak valószínűleg lánya lesz.

Várhatóan Namíbiában fog megszületni Brad Pitt és Angelina Jolie gyermeke, a szülők legalábbis két örökbefogadott gyermekükkel már egy ideje ott tartózkodnak. Mint már írtuk, a pár valószínűleg a lesifotósoktól akar megszabadulni, és nyugalmát akarja biztosítani egy ilyen elhagyatott hely kiválasztásával.

Elzárva

Pitt és Jolie

Nem nagyon lehet ugyanis a közelükbe férkőzni, csak annyit tudni, hogy egy olyan hotelben szálltak meg, aminek saját orvosa és egy kis rendelője is van. A legutóbb információ, amit tudni lehet, hogy a gyereknek namíbiai nevet akarnak adni, így nem kell elbújnia a két másik adoptált gyermek, Maddox és Zahara mellett. De ezt az információt sem a két színész, hanem Samuel Sheefeni Nuuyoma, az egyik namíbiai tartomány vezetője nyilatkozta a dél-afrikai Sunday Times-nak. Nuuyoma pénteken a párral reggelizett, és ott mondta neki Jolie, hogy Namíbiában szeretne szülni, mert nagyon szereti ezt az országot. Korábban voltak olyan értesülések, miszerint a gyermek Franciaországban fog születni, mert Jolie így kíván örömet szerezni Franciaországban élő, rákbetegségben szenvedő anyjának.

A helyiek nem bírják

Namíbiai tartózkodása óta a pár már jó néhány elhagyott rezervátumban látogatást tett, itt ugyanis nem kellett félniük a paparazziktól, a szabadon kószáló oroszlánok miatt. A biztonság kedvéért azért egy jelentőségteljes őrző-védő csapat is kísérgeti őket. A namíbiai kormány is mindent megtesz a pár védelme érdekében, és előre figyelmeztették az újságírókat, aki munkavállalási engedély nélkül érkezik az országba, azt könnyen letartóztathatják.

A helyieknek azonban már elegük van a sztárpárból, a szintén a Sunday Timesban megjelent panaszok szerint, bármerre járnak hatalmas kísérettel jelennek meg, teljesen felbolygatják az ott élők életét. A legtöbb panasz arra érkezik, hogy Pitt és Jolie úgy kezeli a tengerpartot, mintha csak az övék volna, pedig az egy közös strand. "Namíbia az az ország, ahol mindenkinek szabad mozgása lehet, ezért nem szabd, hogy háborgatva érezzék magukat, ha ellátogatnak ami gyönyörű országunkba" - nyilatkozta az esettel kapcsolatban Nuuyoma.

Lány lesz

Útban Namíbia felé a család megállt Párizsban, ahol Jolie egy rakás babaruhát vásárolt. A ruhákból arra lehet következtetni, hogy a gyerek lány lesz. Jolie az áruházban állítólag azt mondta, valószínűleg lányuk lesz, de még nem lehet tudni biztosan. A gyerek születését május 18-ra várják. A párnak ez lesz az első közös gyereke, de van már két örökbefogadott gyermekük, akiknek vezetéknevét januárban Jolie-Pittre változtatták.