horoszkóp

Angelina Jolie lánya végre hízik

2005.09.15. 11:11
A vadóc Tomb Raider-sztár nem ugrál és nem lövöldöz, inkább gyereket nevel és arról beszél, mennyire szereti Afrikát.

Angelina Jolie hiába játszik szinte minden filmjében szexistennőt, valójában vérbeli anyuka, különösen, ha gyermekeiről kérdezik. "Annyi boldogságot okoznak nekem, szeretnék mindent megadni nekik" - nyilatkozta az Oscar-díjas színésznő az ABC televízió, "Jó reggelt, Amerika" című műsorában.

Jolie és a gyerekek

Jolie eddig két gyermeket adoptált. Maddox, négyéves kisfia Kambodzsából származik, lányát, Zaharát pedig nemrég Etiópiából vitte haza a színésznő, akit Brad Pitt is elkísért útjára.

"Zahara mindössze hat hónapos volt, és még nem egész négy kiló" - mondta Jolie megindultan és azt is elmesélte: a bébi olyan rossz állapotban volt, hogy bőre szinte lógott rajta. A színésznő hozzátette, elképesztőnek tartja, hogy a gondoskodás és a megfelelő táplálás mekkora különbséget jelentett. - "Azóta hízott már három kilót, úgyhogy Dundinak hívjuk. Ő is érzi, hogy teljesen más gyerek lett."

#alt#
"Afrika erős ország..."
Fiáról elárulta, hogy egyáltalán nem féltékeny Zaharára, sőt nagyon várta, hogy végre legyen egy kistestvére, és játszhassa a báty szerepét. "Maddox eljött velem az árvaházba, és látta milyen körülmények között él Zahara, és azt is, hogy gondoskodásra van szüksége. A gyerekek ösztönösen megérzik azt, ha valaki szomorú, szegény vagy éhes" - véli Jolie.

Jolie és Pitt

Az új sztárpár körüli első pletykák már akkor szárnyra keltek, amikor kiderült, hogy Jolie, Aniston volt férjével repült újdonsült gyermekéért Etiópiába. Most már senki sem kételkedik abban, hogy ők ketten egy pár, noha ők azóta sem nyilatkoztak kapcsolatukról.

Jolie és Afrika

Az ABC reggeli műsorában Jolie azért jelent meg, hogy népszerűsítse azt a kenyai útjáról szóló dokumentumfilmet, melyben Jeffrey Sachs közgazdásszal, az ENSZ egyik tanácsadójával vett részt. Az "Angelina Jolie és Dr. Jeffrey Sachs afrikai naplója" című film szerdai bemutatójának időpontja egybeesik az ENSZ New York-i találkozójával.

"Afrika gyönyörű, varázslatos, tele okos és erős emberekkel, egy nagyon erős ország, mely rengeteg kiaknázatlan lehetőséget rejt" - folytatja a sztár, és ebből is látszik, mennyire globálisan érinti lelkét Afrika sorsa, hiszen számára az egész kontinens nem más, mint egy nagy ország. - Legnagyobb álmom látni Afrika felvirágozását, hiszen annyi remény, oly sok lehetőség van benne."

A 30 éves színésznő, aki az ENSZ jótékonysági nagykövete, azt állítja leginkább gyerekei motiválják abban, hogy humanitárius tevékenységet folytasson."Szerencsés vagyok. Itt lehetek és segíthetek azzal, hogy beszélek a témáról, arról, hogy Afrika milyen erős ország. Köszönetet mondok minden nap, amiért ezt megtehetem." - jelentette ki Jolie.