Angelina Jolie megfőzi élete első karácsonyi vacsoráját

2007.12.19. 16:10
A színésznő nekiveselkedett, hogy megsüsse-főzze élete első karácsonyi vacsoráját. Mivel nemrég bevallotta, hogy a konyhában a rántottán kívül másra nem igazán képes, így jogos az óvatossága: a biztonság kedvéért azért van otthon mélyhűtött pizza is.

Angelina Jolie úgy tervezi, saját kezűleg készíti el a karácsonyi vacsorát családjának. A Digitalspy értesülései szerint a menü sült pulyka lesz, a köretről egyelőre nincsenek információk.

A vállalkozás több mint merész, tekintve, hogy szeptemberben Jolie még úgy nyilatkozott, a egyáltalán nem egy konyhatündér: „Abszolút nem tudok főzni. Bármi mást megcsinálok, de erre képtelen vagyok. Rántottát azért tudok csinálni”.

Így aztán maga is izgalommal tekint a feladat elé: „Igazából sose főztem még. De idén megpróbálunk pulykát sütni a gyerekekkel”. Arra az esetre, ha a projekt mégse jönne össze, jó logisztikai, de kevés stílusérzékkel készült: „Lesz azért egy pizzánk a hűtőben, ha mégsem sikerülne”. Akkor már inkább valami karácsonyi menü megrendelését javasolnánk, nem valószínű, hogy ott ne volna ilyen szolgáltatás.