horoszkóp

Angelina Jolie ma épp ikrekkel terhes

2008.01.25. 14:23
Kapcsolódó cikkek (1)
A színésznőről rendszeres időközönként derül ki, hogy gyereket vár; a már unalmassá vált infót ezúttal ikerterhesség formájában sütötte el az egyik pletykasite. Állítólag Jolie már egy január eleji díjátadón is ezért nem ivott, és ezért mondta le múlt héten európai utazását. Legkésőbb pár hónap múlva úgyis kiderül.

Angelina Jolie-ról félévente legalább egyszer kiderül, hogy terhes, az X17online.com hírügynökség azonban most azzal az újdonsággal állt elő, hogy a színésznő egyenesen ikreket vár. A pletykasite egy „bennfentes informátorra” hivatkozva állítja ezt, bár hivatalos megerősítés természetesen most sincs az ügyben. De mondtak már ilyet Jennifer Lopezről vagy Nicole Kidmanről is, aztán tessék, mi lett belőle.

A Star magazine is ezzel egy időben értesült a hírről egy másik forrásból. Ők már egyenesen azt is tudják, hogy a 32 éves Pittné – aki mindössze pár hete vette észre az állapotát, azt meg, hogy ikreket várna, csak a múlt héten tudta meg – a január 7-i Critics’ Choice díjátadón már terhességére való tekintettel ivott csak ásványvizet, míg Pitt egész este vígan sörözgetett. A lap azt állítja, a színésznő emiatt mondta le egy rég egyeztetett európai utazását is. „Brad és Angelina úsznak a boldogságban” – állítja az ő bennfentesük, „de ettől még továbbra is fognak örökbefogadni”.

Nézze meg képeinket!

A híreknek nyilván az is adott némi alapot, amikor pár napja arról volt szó, hogy Jolie azért ritkított júliusi programjain, mert a teherbeesésre akar koncentrálni.

Heten, mint a

Ha az új hír kivételesen igaznak bizonyulna, akkor az ikrekkel együtt már hat gyereke lesz a Jolie-Pitt családnak, ami már csak eggyel kevesebb, mint a Pitt által említett hétfős álomhatár. Pitt ezt ráadásul alsó határként értette: igazából akár kilenc porontyot is el tudna képzelni Szivárvány-családjukban.

A pár nappal ezelőtti hírek szerint a pár legközelebb Afrikából tervezi örökbefogadni következő egzotikus gyerekét, hogy Zahara nevű kétéves etiópiai adoptált lányuk ne érezze magát egyedül a család mindenféle egyéb színű tagjai közt. Ehhez húsvét környékén akartak a helyszínre utazni, de – amennyiben Jolie már Európába sem jön – valószínűleg ez is halasztást szenved.

Shilon végre nem lenne számkivetett

Az ikrek születésének egyértelmű nyertese a pár egyetlen vér szerinti gyermeke, a kétéves Shiloh-Nouvel volna, akit testvérei állítólag kiközösítenek bőrszíne miatt, és anyja se igazán foglalkozik vele, merthogy a tesóinak sokkal nehezebb élete volt, ő meg mindent készen kapott.

Egyedül a PageSix.com weboldal vette a fáradságot, hogy az ügyben valamennyire mérvadónak mondható forrást is megkérdezzen: Brad Pitt sajtóügynöke a kérdésükre annyit nyilatkozott, hogy nem kommentálják az ilyen „bizonytalan pletykákat”.