Brad Pitt jelenlegi csaja annyira féltékeny az exre, hogy még talán a sokáig hárítgatott esküvőre is hajlandó. Pedig felesleges aggódnia: a volt nej jelenleg új szerelmével van elfoglalva. Egész pontosan már a srác szüleire vadászik.

Bár Angelina Jolie sokáig nem volt hajlandó beadni a derekát Brad Pitt házasságkérési erőfeszítéseinek, a napokban kiderült, házassági szerződésen dolgoznak, ami mégiscsak közelgő esküvőt jelez. A színésznő hirtelen behódolásának pedig az ismerősök szerint egész egyszerű oka van: a féltékenység.

A családban maradt

Brad Pitt gyermekének anyja maga is nap mint nap beszél előző férjével, Billy Bob Thorntonnal, azt mégis rosszul viseli, hogy a színész is jóban van exnejével, Jennifer Anistonnal, akit pedig miatta hagyott el. A Pitt-család ráadásul szintén nem szakította meg a kapcsolatot az előző nejjel: a színész Doug nevű bátyja szerint ha öccse jóban van a színésznővel, akkor a család többi része miért ne?

Házasság féltékenységből

A család egy ismerőse a National Enquirernek elpletykálta: Jolie féltékenységének is köszönhető, hogy a színésznő beleegyezett a házassági szerződés előkészítésébe - ez pedig csak akkor szükséges, ha házasságot is tervez kötni. "Mindkettőjük számára ismerős már ez a szituáció, tudják, mi történhet még, és bár szeretik egymást, ez nem egy válságoktól mentes kapcsolat. Megvannak a maguk csatái mindenféle témákban, attól kezdve, hogy hogyan neveljék a gyerekeket, egész a Jennifer Anistonra való féltékenységéig".

Anistont más érdekli

Pedig feleslegesnek tűnik aggódnia: a 38 éves Aniston feje újabban csakis két évvel fiatalabb Levi's reklámfiúján jár. Bár két hete úgy tűnt, szakítottak, most kiderült, hogy korántsem: olyannyira nem, hogy a színésznő már a szülőkkel való ismerkedést szervezi. Ahelyett azonban, hogy párórás bemutatkozó látogatással letudná a dolgot, inkább ő hívta meg magához Angliából malibui otthonába a reménybeli apóst és anyóst. "Annyira boldog Paullal, hogy a lehető legtöbb mindent szeretne megtudni róla. Mondta is neki, hogy egyetlen kikötése van: amikor a szülei megérkeznek, legyen náluk minél több gyerekkori fotó róla" - mondta el egy ismerőse a FemaleFirstnek. "Először úgy volt, hogy ő megy Essexbe bemutatkozni, de aztán úgy gondolta, inkább jöjjenek ők és lakjanak nála. Minél egyszerűbben, természetesebben szeretné megoldani ezt az egészet".