Angelina Jolie támadja Madonnát, aki annak ellenére fogadott örökbe egy afrikai kisfiút, hogy az adott ország törvényei azt megengednék. Néhány perc múlva azonban már azt nyilatkozta, sajnálja Madonnát, amiért támadják őt, és semmi sem fontos, csak a kisfiú boldogsága.

Angelina Jolie bírálja Madonnát azért, mert egy olyan afrikai országból fogadott örökbe egy árvát, amelynek törvényei azt nem teszik lehetővé. Mint arról a harmadik országbeli adoptálás csempeajkú arca beszámolt, Madonna jól tudja, hogy Malawiban nem engedélyezett a külföldi örökbefogadás.

640 millió forintos bébi

Az énekesnő a probléma a leküzdéséhez a hírnevét használta fel, és horribilis összeget: 1,7 millió fontot (majdnem 640 millió forintot) fizetett, de az egyelőre nem derült ki, kinek, vagy milyen szervezetnek.

Angelina Jolie az elmúlt években felvett szokásaihoz híven önmagával példálózva elmondta, ő a törvényeket mindenkire nézve kötelező érvényűnek tartja, ő sosem fogadott volna örökbe a harmadik világban született árvát törvénytelen eszközökkel. A színésznő úgy fogalmazott, akciójával Madonna a tűzzel játszott. „Madonna egyébként tisztában volt Malawi jogi helyzetével” – mondta a színésznő, és a továbbiakban már nem támadta Madonnát, hanem arról beszélt, sajnálja az énekesnőt amiért hogy sokan támadják a jogilag nem tiszta örökbefogadást.

Az amerikai popsztár elvitte

A két saját gyereke mellé Madonna is egy hátrányos helyzetű gyerek örökbefogadását tervezte évek óta, amikor Malawiban rátalált Davidre, akinek egyedül az édesapja él. Az apa azonban nem tudta felnevelni a kisfiút, ezért árvaházba adta. Annyi információt kapott csak a továbbiakban, hogy fiát egy „amerikai popsztár” vette magához. A háromgyerekes Angelina Jolie szerint ugyan Madonna nem is járt Malawiban, hogy meglátogassa az árvaházakat, de hozzátette, ebben az ügyben semmi sem olyan lényeges, mint az, hogy a kis David kiegyensúlyozott és boldog legyen.