Hónapok óta tartó találgatások után végre hivatalos: Angelina Jolie és Brad Pitt egy pár, ráadásul nyáron még gyermekük is születik.

Brad Pitt képviselője megerősítette, hogy Angelina Jolie a színész gyermekét várja, lezárva a hetek óta tartó pletykákat, hogy a párnak gyermeke lesz, írta a People Magazine. Cindy Guagenti még azt is hozzátette, hogy a két filmszínészt romantikus szálak fűzik egymáshoz.

Jolie elszólta magát

Gyanús hupli
Először az amerikai People magazin számolt be arról, hogy az univerzum egyik legszebb nője gyermeket vár attól a férfitól, akivel eddig ugyan a világ összes egzotikus táján lefotózták már, de valójában csak barátok. Valami azért csak volt köztük eddig is, hiszen most már hivatalos, hogy a párnak nyáron gyermeke születik.

Jolie a Dominikai Köztársaságban végezte éppen aktuális humanitárius munkáját, ahol az egyik önkéntesnek bevallotta, hogy terhes. A bejelentés hetekkel azután történt, hogy Brad Pitt hivatalosan is örökbe fogadta Angelina Jolie két gyermekét, az adoptált Maddoxot és Zaharát.

Szegény Aniston

Szegény Jennifer Anistonnak ex-férje eljövendő apasága szinte már csak kegyelemdöfés, azok után, hogy a világsajtó egy egész éven keresztül az ő sértettségével és bánatával foglalkozott. Hiszen hiába tagadta vehemensen Brad Pitt és Angelina Jolie, hogy semmi sem volt köztük, amíg Aniston Pitt felesége volt, az események - előbb szétköltözés majd válás - igencsak felgyorsultak, miután Pitt és Jolie befejezték közös filmjük forgatását. Ugyan hivatalosan soha nem derült ki mi volt a válóok, de a párhoz közelállók szerint Brad Pitt egyre inkább gyerekeket akart, míg Aniston elsősorban filmes karrierjével törődött.

Pitt felhívta, hogy személyesen elmondja

Aniston egyik közeli barátja szerint Pitt még napokkal a hivatalos bejelentés előtt felhívta volt feleségét, hogy személyesen jelentse be neki, hogy Jolie gyermeket vár tőle. "Azt akarta, hogy ne sajtóból tudja meg. Jennifer persze gratulált és minden jót kívánt, de miután letette a telefont, napokig zokogott" - vázolta a barát a történet szomorú szálát.