Született tehetség a Pitt-Jolie gyerek

2007.03.13. 17:32
Angelina és Brad kislánya igazi celeb-bébi, tíz hónaposan átvette Cate Blanchett helyét az új produkcióban. Legújabb tesója kicsit félénk, nagyon vietnami és szeret focizni.

Brad Pitt és Angelina Jolie közös kislánya alig tízhónaposan már filmszerepben játszott: igaz, még csak cameoban, de ő alakítja a csecsemő Cate Blanchettet apja, Brad Pitt most forgó filmjében.

A "Benjamin Button különös esete" munkacímű moziban a National Enquirer egy informátora szerint "Brad és Shiloh mentették meg a helyzetet", miután a bébi-Blanchettnek szerződtetett ikerbabák nyűgösek voltak, sírtak, és emiatt állt a forgatás. "Mindenki talpig sminkben-jelmezben, ugrásra készen várt, míg a babákat átpelenkáztak, etették, nyugtatgatták - de semmi nem segített. Ekkor jutott eszébe Bradnek, hogy a lánya békés és kiegyensúlyozott természetű bébiként pont erre a feladatra van kitalálva".

A forgatáson felállított bölcsiben békésen játszogató Shiloh-t tehát gyorsan jelmezbe bújtatták, és felvették vele a jelenetet. "Született tehetség" - áradozik a lapnak az informátor. "Minden jelenetben tökéletesen szerepelt, és egész végig boldogan kacarászott".

A kiegyensúlyozott bébi pedig pár héten belül újabb kistesót kap. A vietnami hatóságoknak mindössze pár hét kellett a színésznő örökbefogadási kérelmének elbírálásához, így Jolie újabb gyerekkel gazdagíthatja Szivárvány-családját. A szerencsés kiválasztott ezúttal egy 3 és fél éves kisfiú, aki szeret focizni, bár kicsit félénk.

Jolie és Pitt heteken belül megkaphatják örökbefogadni szándékozott vietnami kisfiút - számolt be az AP hírügynökségnek a dolgok állásáról kedden a vetnami szociális hatóság. Mint Vu Duc Long, a Nemzetközi Örökbefogadásokat Intéző Főosztály hivatalnoka elmondta, a beadott iratok feldolgozásával jól haladnak, várhatóan a hónap végére meg is lesznek vele. Ez pedig azt jelenti, hogy az örökbefogadás tárgyát képező gyermeket akkor már akár vihetik is.

A kisfiút csecsemőként hagyták ott a főváros egyik kórházában, ezután került a Tam Binh árvaházba, ahol azóta is nevelkedik - mondta el Nguyen Van Trung, az árvaház igazgatója. Az árvaház próbálta megtalálni a gyermek szüleit, de sikertelenül. "Egészséges, bár egy kicsit félénk" - jellemezte a kisfiút az igazgató, aki elmondta azt is, a gyerek jól kijön más gyerekekkel és imád focizni.