Angelina Jolie lemondott egy bulit Cannesban, amikor kiderült, hogy Jennifer Aniston is ott lesz. A színésznő állítólag kínosan érzi magát amiatt, hogy hírbe hozták Aniston férjével, Brad Pittel.
Angelina Jolie a napokban Cannesba utazott legújabb filmje, a Cápamese bemutatójára, ahol egy sztároknak rendezett partyra is hivatalos volt. A színésznő azonban azonnal lemondta a bulit, ahogy kiderült, hogy Jennifer Aniston is meghívást kapott a partyra. Jolie inkább a szállodában maradt, mert nem akarta, hogy Aniston a róla és Pittről keringő pletykák miatt még rosszabbul érezze magát - írja a Cinematrix. A Jóbarátok sztárja a Trója című film díszbemutatójára érkezett a Francia Riviérára férjével, aki Akhilleuszt alakítja a filmben.

Hírbe hozták Pittel

Jolieról és Pittről már hetek óta írnak a bulvárlapok. A Trója sztárja és a színésznő idén év elején együtt forgatta a Mr. és Mrs. Smith című filmet, és a munka során állítólag nagyon közel kerültek egymáshoz. A forgatás alatt a Los Angeles-i Standard Hotelben megszálló színészpárost ráadásul a szálloda személyzete többször is szenvedélyes csókolózáson kapta rajta, bár az nem derült ki, hogy a csók nem a forgatás része volt-e. A thrillerben ugyanis férjet és feleséget alakítanak. Brad Pitt szóvivője mindenesetre tagad, szerinte "csak munkakapcsolatról van szó, és semmi többről", a bulvárlapok azonban titkos románcot sejtenek.

Nem akart bajt

Jolie ezért úgy döntött, hogy inkább a fiával tölti az estét a hotelszobájában, ahelyett hogy a Pitt házaspárral, Cameron Diazzal, annak barátjával, Justin Thimberlake-kel, Will Smith-szel és Uma Thurmannal bulizna a Du Cap Hotelben.

Egy forrás azt nyilatkozta a brit Daily Mirror újságnak: "Jolie nem akarja, hogy bárki rosszul érezze magát és azt gondolta, hogy a legjobb, ha a lakosztályában marad és minimálisra csökkenti annak a valószínűségét, hogy összefut Jennel."

Szereti az egyéjszakás kalandokat

Jennifer Aniston talán joggal tarthat Jolietól, hiszen az Oscar-díjas színésznőt több hírességgel is hírbe hozták. Többek között Olivier Martinezzel, akivel a Taking Lives című filmben szerepelt, és Nicholas Cage-dzsel a Tolvajtempó forgatása során. Állítólag Colin Farrellel is közelebbi kapcsolatba került, amikor Marokkóban a Nagy Sándor című filmet vették fel.

Jolie nemrég megejtő őszinteséggel még azt is bevallotta a New York Postnak, hogy újabban nem veti meg az egyéjszakás kalandokat sem. "Lehet, hogy hülyén hangzik, hogy miután eltöltök egy pasassal pár órát egy hotelszobában, hazamegyek lefektetni a kisfiamat, a srácról pedig jópár hónapig nem is hallok, de nekem ez teljesen megfelel. Így ráadásul együtt lehetek valakivel anélkül, hogy egy komoly kapcsolat felelősségét kellene viselnünk, és közben mindez nem zavar be a családi életembe - úgyhogy állandó kapcsolat nélkül is nőnek érezhetem magam." - magyarázta.