horoszkóp

Angelina Jolie állítólag terhes

2005.06.29. 11:13
Ez a hír már nagyon érett, hiszen a színészpár már két afrikai nyaraláson is túl van, Brad Pitt pedig minden idejét Jolie gyerekével tölti. Már mi is kezdjük elhinni, hogy tényleg van köztük valami.

Már tegnap is lehetett egy-két helyen olvasni, ma azonban mindenki ráharapott az újabb terhességi hírre, miszerint Angelina Jolie Brad Pitt gyerekét várja. Sőt állítólag már a harmadik hónapban van, ami azért is különösen érdekes, mert eddig mindketten mindent megtettek, hogy letagadják románcukat, sőt Brad Pitt azt is nyilatkozta ha tudná, ki kezdte el terjeszteni ezt a pletykát, jól fel is pofozná. Mindazonáltal nemrégiben olyan kijelentést is tett, hogy ez a sok-sok pletyka lassan tényleg oda fog vezetni, hogy fogja magát, és összefekszik Jolie-val.

Apa akar lenni

A terhesség hírét elsőként a New York Post újságírója, Braden Keil tudta meg, akinek egy "forrás" mondta, teljes bizonyossággal tudja, hogy Jolie az első harmadban van, és hogy Brad Pitt az apuka, de egyelőre mindent titokban akarnak tartani.

Ez a hír már régóta érett, hiszen több mint fél éve, hogy a színészpárt összeboronálták - így biztosítva számukra az állandó sajtószereplést -, Brad Pitt gyerek iránti vágyáról pedig már esettanulmányt lehetne írni. Bár a színész hivatalosan is cáfolta, miszerint azért hagyta volna el feleségét Jennifer Anistont, mert az asszony nem akart gyereket, de tény hogy hol homokvárat épít a kicsi Maddoxnak, hol motorozni tanítja, hol pedig könnyes szemmel afrikai árvák örökbefogadásáról beszél. Egyébként, ha ez bárkit is érdekel, mi már kezdjük elhinni, hogy ezek között tényleg van valami.

Jolie, a ravasz

A New York Post mellett a szintén amerikai Star Magazin is részletesen foglalkozik Jolie terhességével, szerintük nincs kizárva, hogy Joli taktikája az egész, aki pontosan tudja, hogy Pitt mennyire szeretne egy gyereket, és úgy gondolja, ezzel boldoggá teheti. Bármi is az igazság, pár hónap múlva kiderül, a terhességes pletykáknál sosem lehet tudni, Britney Spears esetében például bejött a találgatás, Demi Moore-nak viszont már legalább három plusz gyereke kellene, hogy legyen, nem beszélve Jennifer Lopezról. Az az egy azonban furcsa lehet, hogy Jolie már tavaly kinézte egy orosz árvaházban azt a kisfiút, akit örökbe szeretne fogadni, de azóta sem vette magához. Elképzelhető tehát, hogy örökbefogadás helyett most a szülésre pályázik.