Angelina Jolie ismét terhes

2007.10.30. 10:20
Angelina Jolie egy olaszországi beszédet mondott le "személyes okokra" hivatkozva. Az olasz lapok persze azonnal tudni vélték, valójában azért hagyta ki a konferenciát, mert kiderült, második gyermekét várja. Mivel ilyen pletyka átlagosan kéthavonta röppen fel a párról, ez a következtetés senkit sem lepett meg. Annál inkább a sajtószóvivő reakciója.

A hírek szerint útban van a Pitt-Jolie páros ötödik gyermeke, írja olasz lapinformációkra hivatkozva a The Sun. A színésznő egy Rimini melletti konferencián tartott volna előadást "különböző globális témákról és az emberiség jövéjéről", ám lemondta a programot, olasz lapok értesülései szerint azért, mert kiderült: gyermeket vár.

Ez a pletyka nem először terjed el a párról - most először fordul elő azonban, hogy valaki megerősíti.

"Angelina múlt héten mondta le a programot. A magánélete védelme érdekében nem erősíthetem meg a hírt, de azt kell, hogy mondjam, az olasz újságok hírei igazak" - próbálta megmagyarázni a konferenciának helyet adó ENSZ-közeli intézmény, a Pio Manzu Center sajtószóvivője, Letizia Manjani, miért nem tartotta meg régen beharangozott beszédét Jolie. A bejelentés ilyen megfogalmazása elég szerencsétlenül sikerült: ezután már senkit se fog érdekelni a konferencia, csak az, hogy a sajtósnak ezáltal sikerült megerősítenie a színésznő terhességéről szóló hírt. Kétségkívül különös volna mindenesetre, ha a pár a személyes bejelentés - vagy az ilyen esetekben szintén megszokott, saját sajtószóvivő által kiadott közlemény - helyett egy olasz közintézmény sajtósa útján tudatna egy ilyen világrengető hírt a közvéleménnyel.

Az ötödik gyerek nem a harmadik világból érkezik

A páros már régóta hangoztatja, hogy legalább egy tucat gyereketszeretnének, Brad Pitt pedig szeptember elején arról nyilatkozott az olasz sajtónak, hogy készen állnak egy újabb gyerek érkezésre. Akkor még csak találgatni lehetett, vajon egy újabb fogadott gyerek érkezik Maddox, Zahara, Pax Thien és Shiloh mellé Afrikából vagy netalán Európából, most viszont - legalábbis az olasz lapok szerint - már biztos, hogy Shiloh Nouvel Jolie-Pitt mellé újabb közös utód érkezik a népes családba.

Jolie és Pitt egyébként folytatják ENSZ-jószolgálati tevékenységüket, az viszont már kérdéses, hogy a színésznő meddig vehet részt legújabb filmje, a The Changeling forgatási munkáiban.

Házasság helyett szerződés

Az utóbbi hónapokban egyre több olyan hír látott napvilágot, amely arra utal, mégsincs minden rendben az álompárnak kikiáltott duó körül. A páros már régóta lebegteti, hogy esküvőt terveznek, de a házassági szerződésnél azonban eddig még nem jutottak tovább, sőt, rosszul sikerült nyaralásuk után augusztusban már gyermekeik elhelyezéséről is írásban egyeztek meg, arra az esetre, ha útjaik különválnának. A Life&Style magazinnak nyilatkozó ismerős szerint a páros már csak a gyerekek miatt van együtt és meghitt kapcsolatuk csupán a külvilágnak szóló színészkedés.