horoszkóp

Nemi erőszakból született Angelina Jolie Zaharája

2007.11.23. 11:27
A színésznő kétéves etióp kislányának frissen felbukkant édesanyja azt állítja, örökbeadott kislánya akkor fogant, mikor megerőszakolták.

Mentwabe Dawit – aki először azt állította, vissza akarja kapni a lányát, majd meggondolta magát – most azt mondja, 2004-ben munkából hazafelé menet megtámadták őt egy kihalt építési területen Awasában. „Egy tőrt szegezett nekem, a másik kezével pedig befogta a szám, hogy ne tudjak kiabálni. Aztán megerőszakolt és eltűnt” – mondta el a nő sírva a Reuters hírügynökségnek.


A 24 éves nő igyekezett titkolni az esetet, de egy idő múlva nem tudta elrejteni terhességét. Otthonában szülte meg a kislányt, akit ő Yemsrachnak nevezett el – ez amhári nyelven jó hírt jelent, ami a fogantatás körülményeit tekintve érdekes választás -, de miután nem tudta táplálni a csecsemőt, az „annyira legyengült, hogy már sírni se volt ereje”. Dawit ekkor annyira kétségbeesett, hogy inkább magára hagyta kislányát, „mintsem végignézzem, ahogy meghal”. Anyja ekkor döntött úgy, hogy árvaházba adja lánya elhagyott gyermekét.

Dawit tagadja, hogy vissza akarná kapni az örökbeadott kislányt: „Soha nem elleneztem, hogy Angelina Jolie örökbefogadja” – mondta a Reutersnak. „A kislányom nagyon szerencsés, hogy egy világhírű hölgy vette magához. Mindkettőjüknek kívánom, hogy olyan boldogok legyenek, mint amit megérdemelnek”.