horoszkóp

Angelina Jolie apja még nem látta Shiloh-t

2006.07.12. 11:14
Jon Voight még mindig reménykedik abban, hogy egyszer láthatja majd unokáját, de egyelőre nem tűnik úgy, hogy Angelnia Jolie-nak ez olyan sűrgös volna.

Mélységes boldogság

Jon Voight a People Magazine-nak azt nyilatkozta, hogy csak újságokban látta unokáját, amin megdöbbent, hogy lánya milyen kiegyensúlyozottnak tűnik. "Olyan mélységes boldogság tükröződött az arcán, amilyet én még soha nem láttam. Még nem láttam Shiloh-t, de már nagyon szeretném"- mondta Voight, majd hozzátette, minden híresztelés ellenére ő és lánya nem békültek ki, és egyelőre semmiféle kommunikáció nincs köztük.

Jon Voight

Nem utálja apját

A színésznő többször kifejtette, hogy nem tudja megbocsátani apjának, hogy anyját, Marcheline Bertrand-t annyiszor megcsalta. Ugyanezzel védekezett egyébként Angelina Jolie, amikor azzal vádolták, hogy Brad Pitt vele csalta volna feleségét, Jennifer Anistont. Jolie körülbelül két éve nem beszél apjával, azt azonban minden alkalommal kijelenti, hogy egyáltalán nem utálja őt.

Rajzfilmfigura lesz

Másfélé hónappal azután, hogy megszületett Brad Pitt-tel közös kislánya, Jolie újra munkát vállalt egy filmben. Mivel rajzfilmről van szó, sokat játszani nem kell Jolie-nak, ő csak a hangját adja az egyik figurának a Kung Fu panda című filmben. Jolie már korábban is szerepelt rajzfilmben, a Cápamesében. A színésznő egy Tigress nevű figurának fogja hangját kölcsönözni, akinek rá kell beszélnie Pót, a pandát, hogy ő a kiválasztott, és neki kell megmentenie az állatvilágot. A filmet 2008 tavaszán mutatják be.