A franciák szerint megszülettek Jolie ikrei

2008.05.28. 17:43
Több francia lap különféle - nem nevesített - forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy Angelina Jolie hétfő este egy Marseille közeli kisvárosban világrahozta ikreit. Bár ezt egyelőre senki nem erősítette meg, és angolszász forrásokban sem találtuk nyomát, azért összeszedtük az egybecsengő elemeket: a bébik a várakozásokkal ellentétben mindketten lányok, már nevük is van, és Jolie magánorvosa segítette őket világra.

A magukra valamit is adó francia bulvárlapok a címoldalukon hozzák a hírt: hétfő este megszülettek Angeline Jolie ikrei, de persze mindenki cikkében ott van, a pár egyelőre nem erősítette meg hivatalosan a híreket.

A pletyka alapját Jolie két héttel ezelőtt tett bejelentése adhatja, miszerint Franciaországot választotta ki szülése helyszínéül. A hétfő esti időpont talán onnan származik, hogy Jolie és párja, Brad Pitt a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál alkalmából Dél-Franciaországban töltöttek két hetet, de a fesztivál vasárnap este Jolie szülése nélkül ért véget, és hát kellett valami hír hétfőre is. Még úgy is, hogy a színésznő szülése az eddigi hírek szerint csak augusztus közepére esedékes. Bár ezt nem a nőgyógyásza mondta, csak a nyilván legalább annyira hozzáértő Dustin Hoffman.

A francia oldalakon "angol lapokra" hivatkoznak, mint a pletyka forrására, ám egyikük sem említi pontosan ezen angol lapok nevét. Mivel azonban olyan sok helyen jelent meg az egyelőre száz százalékig pletykának tűnő sztori, muszáj ismertetnünk a visszatérő elemeket, hátha igaz belőlük valami.

Eszerint tehát Angelina Jolie állítólag a Saint-Jean-Cap Ferrat nevű kisvárosban szült, mivel korábban ezt a várost jelölte ki a világesemény helyszínéül. Csak dicsérni tudjuk a választást: nagyon helyes kis városról van szó Nizza és Monaco között, egy apró félszigeten, még a Riviérán, de mégis odébb a nagy nyüzsgéstől. Szóval hétfő este állítólag itt szült Angelina Jolie.

Mivel mégiscsak egy kisvárosról van szó, meg Angelina Jolie-ról, ezért a lapok úgy tudják, hogy a színésznő magához rendelte a különbejáratú szülészorvosát az Egyesült Államokból, egészen pontosan Santa Monicaból. Arról nem szól a pletyka, hogy az orvos mikor érkezett az országba.

Ezután meg kell említenünk, hogy Angelina Jolie a várakozásokkal szemben nem fiú-lány párost, hanem lányikreket szült, méghozzá császármetszéssel, hogy valami csavar is legyen a teljesen hétköznapi történetben. A lapok nem tették hozzá, de biztosak vagyunk benne, hogy az orvosok valami ilyesmit mondhattak: „Oulala! C’est incroyable!” – majd mosolyogtak, és csináltak néhány közös fotót az ikrekkel. Bizonyára ők is olvasták, hogy a képek legalábbb 12 millió dollárt érhetnek.

Ha azt hitték volna, ennyi volt a pletykákból mára, tévednek: a francia lapokból azt is megtudhatjuk, hogy mi lett a lányok neve. Brad Pitt valószínűleg kellő érvrendszert tudott felállítani a Jolie által állítólag tervezett Castor és Pollux ellen, így a lányokat Isla Marcheline-nek és Ameli Janenek hívják. Jolie egyébként a 2007 januárjában elhunyt kanadai-francia édesanyjának, Marcheline Bertrandnak állított emléket azzal, hogy egyik lányát róla nevezte el. A fentiek alapján elmondható, hogy a franciák hollywoodi forgatókönyveket megszégyenítő precizitással minden részletre ügyeltek a történet kitalálásakor. Mert persze nem maradhatott ki a legfontosabb részlet sem: a lányok szőkék.