A szado-mazo szexet kedvelő Angelina Jolie 14 éves korában barátjával együtt egy késsel bújt ágyba. Jolie ugyanis nagyon érdekesnek találta a vámpírokat, ám a vad szexnek rossz vége lett, ezért többször nem is csinálták késsel.

Angelina Jolie már kamaszkorában is igen bevállalós volt a szexben. 14 évesen például barátjával együtt késekkel kísérleteztek az ágyban: a kalandnak azonban rossz vége lett: hasán és combján olyan sérüléseket szenvedett, hogy orvosi segítségre volt szüksége. A színésznő szerint ebben semmi rossz sincs: fiatalság, bolondság, és hát a vámpírok olyan izgalmasak.

"14 éves koromban késeket gyűjtöttem. A barátommal aztán az ágyban kötöttünk ki, hülyéskedtünk és verekedtünk. Az emberek azt hiszik, mindig ez történeik, ha ágyba bújok valakivel. De ezt már soha többé nem akarta csinálni. Hibát követtünk el és meg is sebesítettük magunkat. Fiatalok voltunk és érdeklődtünk a vámpírok meg hasonló dolgok iránt. Csak kísérletezgettünk. Aztán baleset történt és a kórházban kötöttünk ki" - nyilatkozta a színésznő a FemaleFirst szerint.

Szado-mazo és kreatív terhesszex

Sok újdonsággal ezek a részletek nem szolgálhatnak annak, aki nyomon követi Angelina Jolie szexuális szokásairól rendszeresen beszámoló híreket: egy nemrég nyilvánosságra került, 1999-ben készült videón arról beszél, mennyire királynak tartja a szado-mazo szexet. Egy kamaszkori felvételen pedig arról mesél, mennyire szeret boxolni és vívni. A színésznő mostanában sem veti meg a szexuális játékokat, tavaly novemberben férjével, Brad Pittel London legfelkapottabb szexshopjában látták shoppingolni, múlt héten pedig azok is megnyugodhattak, akik a színésznő ikerterhessége miatt már aggódtak a Jolie-Pitt páros szexuális életéért: a szex ugyanis Jolie szerint sokkal jobb nagy pocakkal.