Jenny Shimizu, Jolie leszbikus szeretője szerint nem igaz Angelina Jolie állítása, hogy Brad Pitt óta nincs leszbikus kapcsolata. Vele például azóta is van.

Miután Angelina Jolie kijelentette, Brad Pitt óta nem feküdt le nővel, szeretője úgy érezte, ideje nyilatkoznia. Az egykori modell és Z-listás színésznő Jenny Shimizu azt állítja, tíz éve boldog szeretői kapcsolatot tart fenn Angelina Jolie-val, aki még mindig olyan tüzes, mint megismerkedésük idején, és hogy ezen Brad Pitt megjelenése sem változtatott.

Nemcsak szeretők, barátok is

„Amikor hív, azonnal megyek is hozzá. Persze nem mindig szeretkezünk, néha csak azért hív, hogy csatangoljunk egyet a dzsungelben Kambodzsában. Mi nemcsak egyszerűen szeretők vagyunk, ez egy mély barátság”- állította a japán származású Shimizu, akiről ismerősei azt állítják, a természet színes fantáziával áldotta meg. Mindenesetre annyi igaz lehet a történeteiből, hogy valóban leszbikus, és híres szeretői közt Madonnára is szívesen visszaemlékszik, akit a kilencvenes években futó Girlie Show című turnéján a színpadon is szívesen megcsókolt.

Shimizu már két évvel korábban is sokat áradozott Angelina Jolie-ról a lapokban. A színésznő ajkát két, hatalmas vízágyhoz hasonlította, és ez a kép mindig eszébe jut, valahányszor csókolóznak. A modell azt is elmondta, akkoriban jöttek össze, amikor Angelina Jolie Jonny Lee Miller színész felesége volt, mindez azonban egyiküket sem zavarta. A nő kitart amellett, hogy kettejük közt attól sem változott semmi, hogy a színésznő egy ideje Brad Pittbe szerelmes.

Késsel, lánccal

„Angelinát semmi nem állíthatja meg. Ő nem az a fajta nő, akiből háziasszony lesz. Lehet, hogy eljön az idő, hogy lehorgonyozzon egy ember mellett, de szerintem inkább mindig az izgalmakat keresi majd.” Ezután megosztott néhány apróságot Angelina Jolie szexuális életéből is. Jenny Shimizu elmondta, barátnője gyűjti a késeket, amiket szívesen használt intim helyzetekben. Arról is beszámolt, néha erotikus bőrcuccba öltöztek, és megkötözték egymást lánccal. Ez például nagyon érzelmes dolognak tartotta.

Korábban Angelina Jolie azt vallotta magáról, hogy a valódi szakértője a leszbikus szexnek. Úgy vélte, egy nő szexuális igényeit csak egy másik nő tudhatja igazán, és ezt ő maga is szívesen kamatoztatja a kapcsolataiban.

A francia kapcsolat

Shimizu mellett Jolie egyébként igen szoros barátságba keveredett az Al Kaida által kivégzett újságíró, Daniel Pearl özvegyével is, akinek szerepét ő maga játszotta el egy életrajzi filmben. A színésznő az OK! magazin szerint annyira hiányolja a Párizsban élő Mariane Pearl társaságát, hogy legszívesebben maga is otthagyná Hollywoodot, és Franciaországba költözne. A dolgot annyira komolyan veszi, hogy franciául is elkezdett tanulni: ismerősök szerint nagyon jól halad. Ismerősöktől tudni azt is, hogy Pitt ugyanakkor egyáltalán nincs oda az ötletért. Ő egyelőre inkább abban tűnik partnernek, hogy kétéves kislányuk, Zahara mellé újabb afrikai gyereket fogadjanak örökbe.