Angelina Jolie a világ legszexisebb nője

2004.10.19. 10:58
Az Esquire című, amerikai férfimagazin által rendezett szavazás szerint a férfiak Angelina Jolie-t találják minden idők legszexisebb nőjének. Talán nem véletlenül, hiszen a színésznő rajong a szado-mazo szexért. Jolie győzelmét pusztán az hitelteleníti, hogy a harmadik helyet Britney Spears kapta.
Angelina Jolie a legutóbbi filmjében fél szemmel próbálja megigézni a férfiakat, az Ég kapitány és a holnap világa című filmben ugyanis egy bátor, csábító, szemkötőt viselő pilótát játszik. Hogy kísérlete valóban sikerrel járt, bizonyítja, hogy az amerikai Esquire magazin olvasói szerint Jolie a legszexisebb nő, aki valaha élt a földön. Így tehát magasan nyerte a magazin által indított, a "Nő, akit szeretünk" versenyt. A 29 éves színésznő sikeréhez sokak szerint hozzájárult legutóbbi szinkron szerepe is, a Cápamese című animációs filmben ugyanis ő kölcsönzi a csábos hallány, Lola hangját. Így Joli az összes szavazat 7 százalékát gyűjtötte be, írja a Yahoo.

Rögtön mögötte a második helyen áll a szintén csábos macskanő, Halle Berry, 6 százalékkal. A harmadik helyet idén a magáról sokat hallató, visszavonulást tervező Britney Spears vívta ki.

Erőszakos nő

Az Esquire magazin ennek megfelelően Angelina Jolie-val a címlapján jelent meg, a címlapsztoriban pedig hosszan elemzik a színésznőről készült fotót. Úgy gondolják Jolie-ban van valami "vadság, rosszaság, furcsaság és őrültség" is. "Valóban, a tetkók, a vér, saját magam megsebzése - ez is mind én vagyok. Ha valaki jobban ismer, azt gondolhatja, még sokkal vadabb voltam, mint gondolják rólam. Pedig egyúttal gyengéd is vagyok. Igen, egy gyengéd nő vagyok, gyengédebb, mint gondolnák" - vallott magáról meglehetősen visszafogottan Jolie, hiszen egy másik interjúban az Allure magazinnak kifejtette, sokszor tudatosan vitte kapcsolatait az erőszak és a vadság irányába.

"A kapcsolataim többsége nem volt elég őszinte, Ilyenkor gyakran kikényszerítem az erőszakot, hogy valaki elnyomjon és legalább érezzek valamit. Szeretm áttörni a határokat szexuálisan és érzelmileg is, ezért szeretem például a szado-mazo szexet, ami a közhiedelemmel ellentétben szerinem nem az erőszakról, hanem a bizalomról szól. Egyaránt élvezem a domináns és az alávetett szerepeket is."

Sem Brad Pitt, sem Colin Farrell

Jolie nemrégiben vásárolt egy repülőgépet, és pilótának tanul, mivel mind ő, mind pedig fogadott kisfia, Maddox, odavan a repülőgépekért. "Jelenleg csak a fiamra koncentrálok. Ezért vannak szeretőim, ahelyett, hogy valódi barátom lenne. Nem akarom, hogy a fiam apának szólítson valakit, aki aztán nem is marad velünk" - mondta el a színésznő, aki fia kedvéért a kambodzsai állampolgárságot is szeretné felvenni. Az Allure magazinnak azt is elárulta, jelenleg két szeretője van, de nem nevezte meg őket, csak annyit mondott: mindekettő szakmabeli. Egyúttal azonban cáfolta, hogy viszonya lenne Brad Pittel. "Soha nem feküdnék le nős emberrel. Van elég szeretőm, nincs szükségem Bradre" - jelentette ki határozottan, majd elmondta Colin Farrellel sem jár, mégpedig azért nem, mert úgy véli: teljesen egyformák, és egymás agyára mennének, ha sok időt töltenének együtt. Jolie már kétszer volt férjnél, Billy Bob Thortonnal kötött házassága 2003-ban végződött válással.