horoszkóp

Jolie luxushotelbe menekült Pitt elől

2006.08.21. 12:56
Angelnia Jolie nem akar háztartásbeli lenni, viszont szívesen élne Afrikában. Most gondolkodik egy szállodában. Brad Pitt addig otthon kuksol.

Angelnia Jolie gyermekeivel egy Los Angeles-i luxushotelbe menekült, hogy végiggondolja kapcsolatát és lassan feledésbe merülő házassági terveit kislánya apjával - írja a News.com. A harmincegy éves színésznő múlt héten költözött be a patinás szállodába, ám Brad Pitt otthon maradt ötmilliós malibui otthonukban.

A pletykás nagyi

Azok után, hogy nemrégiben Pitt nagymamája kipakolt a sajtónak arról, hogy a pár közelinek látszó esküvője nagyon is távoli, Jolie költözése aligha lepett meg bárkit is. A nagymama azzal sem javíthatott sokan a helyzeten, hogy közölte, még az sem biztos, hogy a kapcsolat megéri az év végét.

Így szegény Jolienak nem jutott jobb ötlet, mint egy hotelbe költözni, hiszen ráadásul szülés utáni depressziótól szenved, édesanyja halálos beteg, és lassan teljesen megtöri a sajtó címlapsztorikra éhes árgus tekintete. Ez abból is látszik, hogy a színésznő csontsoványra fogyott, és az állítások szerint folyamatosan terrorizálja Jennifer Aniston volt férjét.

Jolie barátai úgy tudják, hogy a színésznő már-már azt tervezi, hogy végleg visszavonul a nyilvánosság elől, befejezi a filmezést, és egész további életét a szegény afrikai országok megsegítésére szenteli. Ezzel is kivívhatta Pitt nemtetszését, aki persze azt szeretné, ha a gyereke Kaliforniában nőjön fel.

Kötény és konyharuha

Az is barátoktól származó információ, hogy Jolie kifakadt, amiért Pitt azt szeretné, ha a nő a „pici feleség” szerepkörben tetszelegne. Ez utóbbit a Velvet kivételesen igaz információnak könyveli el, hiszen ha visszaemlékeznek az olvasók, Aniston baja is mindig azzal volt, hogy férje hajszolja a gyerekvállalást. Brad Pittben valószínűleg a tradicionális családkép emléke él erősebben, bár akkor nem teljesen érthető, miért épp Hollywood legkülöncebb, öntörvényűségéről híres üdvöskéjének csinált gyereket.

Hogy Jolie mindenkit meggyőzzön önállóságáról máris bejelentette, hogy nemsokára Namíbiába viszi gyermekeit, ahol májusban megszületett saját kislánya. A barátok szerint a fő vitapont a pár között, hogy Jolie távol a felszínes Hollywoodtól akarja felnevelni a gyerekeit.

Emellett feltételezhető, hogy a moziról mégsem mond le teljesen a színésznő, szerepelni fog a Sin City 2-ben, és elvállalta a feleség szerepét, Daniel Pearl újságíró tragikus életét feldolgozó filmben is.