horoszkóp

Angelina Jolie szívesen csücsörít Brad Pittnek

2008.10.15. 16:30
Brad Pitt idilli és mindennapi képeket is készített éppen viccesen grimaszoló vagy kissé nyúzott párjáról, valamint közös gyermekeikről a W magazin számára, ami egy szoptatós címlapképpel kerül az újságosstandokra. A színésznő a fotósorozathoz készült interjúban elmondta, tiszteli párját, aki nemcsak a párkapcsolatokról, hanem a gyermekvállalásról alkotott véleményét is megváltoztatta. Valamint mesélt gyermekeiről is, akik legszívesebben szüleik hálószobájában töltik szabad idejüket, de azt sem bánják, ha hónapokig nem térhetnek haza.

A kisebb botrányt kavart szoptatós címlapfotók mellett a W magazinban további képek jelennek majd meg abból a sorozatból, amit Brad Pitt készített családjáról augusztusban, franciaországi kastélyukban. A Sun információi szerint a színész a fekete-fehér művészfotós próbálkozásaihoz olyan Kodak filmet használt, amit ma már nem is gyártanak, egyenesen Tel-Avivból kellett beszerezni. Pitt ügyelt arra, hogy az idilli családi fotók mellett olyan, kisrealistának szánt képek is bekerüljenek a sorozatba, amin a mindig tökéletes Angelina Jolie is mutat némi nyúzottságot, vagy hamburgerevés közben magyaráz, vagy csak viccesen grimaszol.

Angelina Jolie a képek mellett olvasható interjúban elmondta, támogatja párja új hobbiját és imádja a képeit, nem úgy, mint Pitt maga. „Nagyon kritikus önmagával szemben…Ha megnéz egy képet, akkor arra gondol, hogy mit kellett volna másképp csinálni, hogy jobb fotó szülessen. Nagyon-nagyon sokat dolgozik azon, hogy fejlessze a tudását” – nyilatkozta a színésznő, aki karácsonykor egy Littman 45 márkájú fényképezőgéppel lepte meg a színészt. Jolie-t egyébként elmondása szerint nem zavarta, hogy Pitt pár héttel ikreik születése után kapta lencsevégre őt. „Egy olyan férfival vagyok együtt, aki eleget fejlődött ahhoz, hogy szebbnek lássa a testem amiatt, amin keresztülment, mint addig bármikor. Tényleg így látja. Úgyhogy én tényleg még szexisebbnek érzem magam” – tette hozzá Jolie, aki nemsokára újra munkába áll. Következő filmjében egy CIA-ügynököt alakít majd, és folyamatban vannak annak a filmnek a munkálatai is, amit Ayn Rand, egy orosz származású írónő egyik művéből készítenek. Ami a világmegmentő terveket illeti, Jolie alig várja, hogy visszatérjen a burmai határra, ahol 2004-ben járt, miközben párjával közös alapítványa, a Jolie-Pitt Foundation éppen egy gyermekkórházat épít Etiópiában.

Brad Pitt az Igazi

Bár egy 2005-ös interjúban a színésznő még azt állította, hogy nem igazán állná meg a helyét egy komoly párkapcsolatban, mióta összejött gyermekeinek apjával, megváltozott a hozzáállása. „Csak meg kellett találnom az Igazit. Nem csak arról van szó, hogy szeretek Brad közelében lenni, hanem arról is, hogy mindketten keményen küzdünk azokért a dolgokért, amiket egyformán fontosnak tartunk. Tisztelem őt, segít nekem jobb emberré válni és harcolni azokért a dolgokért, amiket szeretek” – áradozott párjáról Jolie. Bár a közvélemény úgy tartja, hogy a színésznő miatt Pitt tett egy 180 fokos fordulatot, úgy tűnik, hogy Jennifer Aniston exe is komoly hatással volt párjára, legalábbis, ami a gyermekvállalást illeti. „Korábban úgy gondoltam, hogy a terhesség nem nekem való. Most semmiért nem cserélném el ezt az élményt” – mesélte Jolie, és elárulta, azután változott meg ez a véleménye, miután Brad Pitt nevére vette adoptált gyermekeit.

Zajlik az élet a hálószobában

A legtöbb családdal ellentétben, a Jolie-Pitt família szinte folyamatosan úton van, ami állítólag nem zavarja a gyerekeket. Sőt! "Ha azt mondom nekik, hogy holnap utazunk, akkor alig várják, hogy bepakolhassák a csomagjaikat. Ha azt mondom, hogy hónapokig távol leszünk, a szemük sem rebben. Azt hiszem, az egész világot az otthonuknak tekintik. Amikor Maddox Addis Abeba (Etiópia fővárosa -a szerk.) utcáin rohangált, nem igazán tűnt fel neki, hogy mekkora a szegénység ott, vagy hogy rajta kívül mindenki afrikai. Ő nem törődik ezzel ” - mesélte Angelina Jolie, aki egyébként már egy késsel is meglepte hétéves kisfiát. Az interjúból az is kiderült, hogy a nyolctagú család számára a szülők hálószobája a legfontosabb helyiség az éppen aktuális otthonban. „Valaki minden éjjel a mi ágyunkban köt ki. Átvették az uralmat. Most, hogy az ikrek megszülettek, nem akarjuk, hogy úgy érezzék, a kicsik kivételes helyzetben vannak. De azért mindig kopogtatnak, ha be akarnak jönni. Ez szabály, hiszen anyunak és apunak szüksége van egy kis magánéletre.”