horoszkóp

Angelina Jolie felpofozta a dadus hátát masszírozó Pittet

2009.03.12. 16:45
A nagy valóságtartalmú történetben Jolie hülyére fogyózza magát, emiatt ingerlékeny, és rosszul viseli, ha Pitt megmasszírozza a dadus hátát. A Star magazine újabb történetszállal próbálja gazdagítani a már unalmas Pitt-Jolie gyereknevelési híreket, olyannal, amelyben végre történik is valami. Féltékenység, pofonok, dráma!

A Star magazine valószínűleg forgatókönyvírót szerződtethetett, hogy valami eredeti fordulattal dobják a gyereknevelős Jolie-Pitt híreket. Legújabb történetükben felvonultatnak vad féltékenységi jelenetet, hisztériát és bosszút, természetesen az ilyenkor szokásos névtelen forrás szájába adva az információt. Eszerint tehát Jolie kirúgta az ikrek csinos, fiatal bébiszitterét, mikor rajtakapta Brad Pittel az ágyban. Igaz, csak egy hátmasszázson.

Mrs. Smith kinyírta volna

Az informátor szerint a színésznő épp csak elsétált a nyolchónapos ikrek szobája előtt, amikor bepillantva azt kellett látnia, Pitt az ágyon épp a csinos fiatal bébiszitter hátát masszírozgatja. Jolie azonnal berontott, felpofozta gyermekei apját, a dadust pedig azonnali hatállyal kirúgta.

„Teljesen felhúzta magát” – állítja az informátor. „Azonnal Brad képének esett, teli tüdőből ordítva, a bébiszitternek pedig azt üvöltötte, takarodjon a házából, és soha ne is jöjjön vissza”. A nagyjelenetre természetesen az addig alvó ikrek is felébredtek és sírni kezdtek. Pitt próbálta megnyugtatni mind őket, mind a bébiszittert, miközben Jolie folyamatosan aprította őt, mint a répát. Pitt ettől „teljesen el volt képedve” – fogalmaz a forrás. Pedig a Ponyvaregény óta az egész világ tisztában van vele, hogy akár egy egyszerű lábmasszázs is életveszélyes lehet.

Kiéhezett és ideges

Jolie-ról pár napja az a pletyka is kering, miszerint drasztikus fogyókúrázásban van épp, mert most forgatott, Salt című filmjében egy olyan CIA-bérgyilkosnőt alakít, aki férfinak kell kiadja magát. Az ehhez szükséges fiús karcsúságot pedig olyan drasztikus léfogyókúrával próbálja elérni, hogy az már Brad Pitt agyára ment.

„Ahhoz, hogy meggyőzően el tudjon játszani egy férfit, meg kell szabadulni a nőies domborulatoktól” – nyilatkozta egy ismerőse a Life & Style magazinnak. A színésznő 9 és fél kilót akar leadni 21 nap alatt, amihez a Martha’s Vineyard Detox Diétát tervezi használni. Ez az extrém fogyó- és tisztítókúra 2007-ben volt rendkívül népszerű Hollywoodban, lényege, hogy az alanynak kétóránként kell folyadékot magához vennie, szilárd halmazállapotú táplálékot azonban szigorúan tilos.

Jolie három nappal az Oscar-díjátadó előtt kezdte ezt az egészséges és okos kúrát, és a nyilatkozó szerint most már kellően gyenge és kimerült. „Szeretné végigcsinálni mind a 21 napot, de kemény lesz. Már fogyott vagy négy kilót, de elkezdett apró kis étkezéseket is beiktatni a turmixok közé, mert nagyon gyengének érezte magát” – árulta el egy névtelen bennfentes a Grazia magazinnak. Pittel múlt héten úgy össze is vesztek emiatt, hogy a színész otthagyta pár napra a Long Island-i villát, míg lenyugszik. „Brad azt mondta neki, hogy ha tovább akarja folytatni ezt a diétát, ő lelép. Erre [Jolie] üvölteni kezdett vele. [Pitt] úgy érezte, erre nem tud semmi jót reagálni, úgyhogy inkább elhúzott Los Angelesbe, hogy pár haverjával kiengedje a gőzt. Szerinte ez a diéta veszélyes és teljesen szükségtelen”.