horoszkóp

Brad Pitt vágta el a köldökzsinórt

2008.07.14. 13:45
A beszámolók szerint nagyon meghitt volt Angelina Jolie és Brad Pitt közös szülése, a most már sokszoros apa végig az élettársa mellett volt. A gyerekek első képeiért még megy a licit, szakértők szerint akár közel hárommilliárd forintig felmehet az ár. Nizza polgármestere meg mindenki figyelmét felhívja arra, hogy ezek a gyerekek bizony nizzai születésűek, jegyezzük csak meg.

„Epidurális érzéstelenítés volt, úgyhogy [Angeline Jolie] ébren volt, beszélt és nevetett. Boldogok voltak. [Brad Pitt] teljesen nyugodt volt, nagyon elszánt, örült, hogy ott lehetett a gyerekei születésénél, nagyon érzelmes volt, elérzékenyült” – mondta People-nek dr. Sussmann, Angelina Jolie orvosa a szülésről. Az orvos nevetve hozzátette, hogy Brad Pitt úgy viselkedett, mintha az asszisztense lenne, még a csecsemők köldökzsinórját is ő vágta el.

Aztán az orvos kiemelte, hogy Európa nem az Egyesült Államok. Itt nem úgy van, hogy az ember bemegy szülni, aztán már megy is haza. „Nem tudom, mikor engedjük ki. Egy pár napot bent tölt. Tudják, Európában nem úgy megy ez, mint az Egyesült Államokban, ahol a pácienseket három nap után hazaengedik. Egy kicsit tovább maradnak, amíg nem biztos, hogy minden rendben van” – nyilatkozta Sussman. Az anya és a gyerekek is a legnagyobb rendben vannak egyébként.

Nizza polgármestere, aki szépen kiöltözött, amikor a kórházba ment, hogy aláírja a születési papírokat nagyon fontos eseménynek tartja, hogy az ikrek éppen az ő városában születtek meg. „Gratulálok a boldog szülőknek, akik a mi városunkat választották ehhez a boldog eseményhez. Az újszülöttek, a történelem nem felejti majd el, igazi nizzaiak, nizzai polgárok” – mondta a polgármester.

A Mail on Sunday közben arról számolt be, hogy a gyerekekről készült első közös fotó árfolyama rohamosan emelkedik, pedig a legutolsó állítólag megajánlott összeg kb. tízmillió dollár (másfél milliárd forint) volt, amit egy egyelőre azonosítatlan amerikai újság ajánlott fel.

A lap megkérdezett egy neves sajtóst, hogy szerinte mi lehet majd a reális ajánlat. Max Clifford, sok népszerűtlen celeb, majd politikusok sajtósa, azt mondta a lapnak, hogy az ár akár a kétszeresére is emelkedhet, és ezzel a legdrágább fotók lennének a Jolie-Pitt ikrekről készült képek.

A család a fotókért kapott összeget jótékony célokra tervezi fordítani. A két új gyerek érkezésével a Jolie-Pitt pár gyerekeinek száma hatra nőtt, három örökbefogadott gyerekkel és Shilohhal, Jolie és Pitt közös lányával.