horoszkóp

Angelina Jolie kémkedik Brad Pitt után

2006.08.11. 09:56
Jolie hívogat, figyeltet, Brad Pitt megőrül. Egy különös kapcsolat újabb fordulatai, avagy nehéz az élet a szülés után. Is.

Alig született meg a leghíresebb celebbébi, a szülőkről a sajtó máris aggasztó híreket hallat. Már többször felröppent a pletyka, miszerint Angelina Jolie szülés utáni depresszióban szenved, amitől féltékeny és hisztis, ám most azt a nem szerencsés megoldást választotta, hogy halálra zrikálja szegény, szép Pittet.

A FemaleFirst nevű brit honlap biztos forrásból tudni véli ugyanis, hogy Jolie Pitt egyik barátját kérte fel, hogy vigyázzon a színészre, míg az Los Angelesben forgatja a Ocean's Thirteent. Az ismerősök szerint Jolie két hónapos lányuk születése óta lett mániákusan ragaszkodó, azóta Pitt minden lépését figyeli. "Egész biztos, hogy egy kicsit depressziós. Igazán túlzásba viszi, néha megkéri a barátait, hogy figyeljék, vagy felhívja egy nap tízszer telefonon" - mondja a jó barát.

Malibun várja aput

A színésznő jelenleg a pár malibui házában tengeti napjait a kis Új-Messiással, és fogadott gyermekeivel, a négyéves Maddox-szal és a tizenhét hónapos Zaharával.

Egy másik hozzáértő azt is tudni véli, hogy Pitt már rászólt Jolie-ra, hogy fejezze be ezt a viselkedést, mert "kezd megfulladni", írja a brit Grazia magazin. "Brad szerint is inkább pihennie kellene a színésznőnek, ahelyett, hogy úgy bánik vele, mint egy gyerekkel. Angelina viszont nagyon boldogtalan, mert azt fontolgatják, ne dolgozzon most egy évig a szülés miatt."

Jolie-t a sztorik se nyugtathatják meg különösebben, hiszen Pitt olyan régi haverokkal partizik, mint Clooney vagy Matt Damon. Egy szakavatott szerint a színésznő nagyon jól tudja, milyen csajozós alak Clooney, és hogy mindig rengeteg nő veszi körül, így nagy lehet a kísértés egy családapa számára is.