Jordan minden idejét megégett, autista fiával tölti

2007.01.03. 19:07
Jordan, a dúskeblű modell elsőszülött fia tisztázatlan körülmények közt égett meg tavaly év végén. Jordan azóta minden idejét afélvak, autista fiú ágya mellett tölti. A család kihagyja a nevelőapa, Peter André hazájába tervezett utazást is.

A megzavarodott Jordan - anyakönyvezve: Kate Prince - egész éjjel virrasztott négyéves fia, Harvey ágyánál, aki tavaly évvégén csúnyán megégette lábát. A balesetet a konyhában meggyulladt törlőruha okozta, ami eddig tisztázatlan körülmények közt égette meg a gyermeket. Jordan és férje először lemondták újévi partijukat, majd a 10 napos ausztráliai útjukat is halasztották a baleset miatt. A Daily Mirror szerint Jordan azt közölte egyik barátjával a kórházban: "Nem hiszem el. Semmi sem megy rendesen, egyik rossz dolgot követi a másik. Nincs jól, de majd jó lesz."

Harvey részlegesen vak, autista és emellett még hormonelégtelenségben is szenved, így testsúlya jóval nagyobb, mint a vele egykorú gyerekeké. A kisfiú attól vált hormonbeteggé, hogy édesanyja a terhessége alatt kábítószerezett. A gyermek apja nem a modell férje, Peter André, hanem egy volt Manchester United játékos, Dwight Yorke.

Barbie és Kent

A tavaly egybekelt párnak született már közös gyermeke is, de ez nem elégítette ki Jordan vágyát. Szeretne örökbe fogadni egy kicsit, aki barátja lehetne sérült, elsőszülött fiának. Rengeteg teendője egyelőre nem engedi, hogy belevesse magát az örökbefogadási procedúrába, de már tett lépéseket az ügyben. "Már beszéltem is valakivel. Keresnek majd nekem egyet, mint Angelina Jolie-nak."

Az ausztrál származású Peter André idáig egyetlen saját számmal és kockás hasizmával tudta magára vonni a zeneszeretők érdeklődését. 2005-ben azonban bővült a repertoár, mert elnyerte a Föld Legkevésbé Szexis Pasijának címét az angol Company magazin szavazásán. A gyorsan elhíresülő pár első nagy dobása az lett volna, hogy a játékboltok polcaira Barbie és Ken helyére kerüljenek. Szerencsére a Woolworths áruház meggondolta magát, így nem lett a XXI. század új babapárosa a szédületes kebelcsoda és az énekes csúfság.

Jordan próbálkozásai

"A luxuscicát én magam találtam ki. De Jordan számomra már kimúlt ...vége" - nyilatkozta egy éve, megismerkedésük hajnalán az akkor már ismét Kate névre hallgató jelenség. André láttán hamar elalélt a modell, rögtön gyerekekre és házasságra vágyott. Gigantikus méretű melleit viszont újdonsült kedvese nem látta szívesen a hálószobában, ezért szóban igyekezett is megválni tőle, a műtétet addig húzta-halasztotta, amíg ismét teherbe nem esett, s ha már így alakult, elhalasztotta a mellkisebbítést.

Azóta sem sikerült elszabadulnia a méretes légzsákoktól, de hamar talált más célokat. Így először jött a tuti befutó: a könyvírás. Két könyvet is megjelentetett érdektelen életéről, majd fia miatt elgondolkozott azon is, hogy gyermekruhákat kellene terveznie. A sikerek azonban még váratnak magukra, de addig is filmszerepekről és énekesi karrierről álmodik az angol modellasszony.