Jordan, a giga méretű melleket hordozó brit híresség hajlandó feladni duplalégzsák-imidzsét Peter André kedvéért. Ezzel bizonyítaná az egyslágeres sztár iránt érzett szerelmét.

A Daily Star című napilapnak Jordan azt nyilatkozta, hogy szerelméért képes lenne újra Kate Price-ként, anyakönyvezett nevén tovább élni.

Óriási szerelem

Ezt adná föl...

Kate, alias Jordan feladná Peter Andréért jövedelmező modellkarrierjét, amelyet testéhez viszonyítva óriásira nőtt melleinek köszönhet. Peter André a kilencvenes évek derekán Mysterious Girl című számával futott be, de azóta semmi említésre méltót nem alkotott.

Jordan elmondta, hogy az Angliában műsorra tűzött "I'm a Celebrity" című valóságshow-ban való szereplése sorsfordító lépés volt, és most szeretne letelepedni, sőt, gyermekeket szülni Peternek.

"Több gyereket akarok, egy rendes családot a férfival, akibe szerelmes vagyok, és ez pedig Peter André". Peter André úgy fogalmazott: "Nagyon szeretem Kete Price-t, de Jordanre nincs időm."

Óriási cici

Aki melltartóval szeretné meglepni Jordant, nem lesz könnyű dolga: 70FF-est keressen. Az extra melltartókosár mérettel rendelkező hölgy lecserélte ügynökét, mert Hollywood felé kacsintgat. Ehhez egy arculatváltás is szükséges lesz, egy előkelőbb kinézetet kell magáévá tennie.

"Peter azt mondta nekem," - meséli Jordan - "hogy ő Kate-be szeretett bele, az igazi énembe, nem pedig Jordanbe, a luxuscicába, akit én magam találtam ki. Jordan számomra kimúlt ...vége."

Lógós

... az ő kedvéért

Mióta végzett a showműsorban, Jordan nem jelent meg egy helyen sem, ahová hívták, kizárólag Peterrel foglalkozik.

Jordant szerződtették egy pikáns kérdezz-felelek műsorra a nottinghami "The Works" éjszakai bárba, de az utolsó pillanatban lemondta a szereplést. Helyette a londoni DeVere Cavendish Hotelben szállt meg élete szerelmével.

"Jordan nem más, mint egy fülig szerelmes tini. Semmi másról nem akar hallani, csak Peterről. Rengeteg helyen fel kéne lépnie, rengeteg személyes meghívása van, és rengeteg pénzt tudna keresni. De ő ezekkel most nem akar foglalkozni" - nyilatkozta egykori ügynöke, David Read.

Jordan botránya

Jordan néhány hete azzal hívta fel magára a világ figyelmét, hogy a valóságshow-ban kijelentette, nemsokára megjelenő életrajzában híres férfiakat buktat le. Nagy nyilvánosság előtt álította, viszonya volt Beckhammel és Ralph Schumacherrel is. A Beckham házaspár bőszen tiltakozik.