horoszkóp

Jordant gyerekkorában molesztálta egy pedofil

2009.03.02. 21:05
Jordan, vagyis Katie Price először beszélt arról, hogy még hatéves korában egy pedofil férfi zaklatta egy, a lakásukhoz közeli parkban. A modell könnyekkel küszködve mesélte el a történetet egy tévéműsorban. Azt mondta, eddig úgy érezte, túl van a dolgon, de úgy látszik, mégsem. Közben a The Sun arról írt, hogy Jordan is beállt az UFO-hívő sztárok sorába, és azt is tervezi, hogy férjével Roswellbe utazik.

„Egy parkban. Nem tudom. Nem igazán... Úristen, mi van velem? Oké, rendben, erős vagyok. Szedd össze magad. Valami őrült. Érted, mit mondok. Csak egy őrült a parkban. Nem erőszakoskodott, de nyilvánvalóan megtette volna, ezért én úgy érzem. De nem tudom. Meg kell tanulni megbirkózni a dolgokkal, nem? Eddig nem volt ezzel semmi problémám, nem tudom, mi lehet most a baj” – mesélte Katie Price vasárnap, a sírással küszködve Piers Morgan Life Stories nevű műsorában arról az esetről, amikor hatéves korában egy pedofil zaklatta őt és a barátnőjét.

Prices és egy barátnője a lakásukhoz közeli parkban bújócskáztak a bokrokban, miközben a szüleik egy padon ülve beszélgettek egymással. A játékot egy férfi zavarta meg, aki mielőtt megmutatta a péniszét és megfogta volna a lányokat, azt mondta, hogy vesz majd nekik fagyit. Price beszámolója alapján túlságosan megijedtek ahhoz, hogy sikítsanak. Szerencséjükre néhány idősebb gyerek elkergette a férfit.

Jordan az utóbbi időben UFO-hívővé vált

Price ezután még egyszer találkozott pedofilokkal. Amikor 13 éves korában elkezdett modellkedni, az anyja felkért egy fotóst, hogy készítsen katalógust a lányáról. A fotós erősködött, hogy Price pózoljon fehérneműben néhány képhez. Később a férfi lakásán megtalálták ezeket a képeket: kitapétázta velük a falakat. A férfit végül molesztálás miatt letartóztatták, amikor egy alkalommal arra kérte Price-t, hogy meztelen képeket készíthessen róla. „Tizenegy különböző álneve volt, 11 különböző bankszámlával. Mindig is kicsit őrültnek tartottam” – mesélte Jordan a műsorban.

A The Sun közben meg azt a sztorit hozza, hogy Jordan és férje Robbie Williamshez hasonlóan az utóbbi időben nagy UFO-hívő lett. Jordan férjével, Peter Andréval jelenleg Los Angelesben él, és azt tervezik, hogy elmennek az új-mexikói Roswellbe, hogy leróját tiszteletüket az UFO-mániások Mekkájában.

Állítólag azt tervezik, hogy miután néhány hónap múlva visszaköltöznek Angliába, Robbie Williamsszel fogják majd megtárgyalni az észleléseiket. „Pete imádja az UFO-kat. Én meg nagyon szeretnék látni egyet. Nem hiszek bennük addig, amíg nem látok egyet a saját szememmel, de nagyon érdekelnek, és nyitott vagyok az ötletre.