horoszkóp

Jordan filmet forgatna érdektelen életéről

2006.01.06. 15:03
Jordan érdekes személyiségnek tartja magát. Énekelt már a tévében, két könyvet megjelentett az életéről, majdnem tervezett gyerekruhákat, ezenkívül mellnagyobbítását és alkoholbetegségét is kitárgyalta már a sajtó. Elérkezett tehát az idő, hogy életéről filmet forgasson.

Jordan úgy gondolja, az élete épp eléggé érdekes és fordulatos ahhoz, hogy film készüljön belőle. A közvélemény ugyan nem tud sok érdekeset Katie Price-ról, legalábbis az állítólagosan izgalmas személyisége az alábbiaknak merül ki: a bulvársajtó hosszú ideig foglalkozott Jordan mellének több fordulóban kivitelezett mellnagyobbításávak, majd alkoholbetegségével is.

Majdnem ruhát is tervezett

Később azzal a nyilatkozatával szórakoztatta a sajtót, hogy ő perverz, aztán majdnem gyerekruhák tervezésébe kezdett. Peter André feleségeként pedig sokat szerint gyomorforgatóan giccses esküvői fotósorozattal illusztráltatta szerelmét.

Jordan azonban ennél több sikert is jegyez a pályáján. "Szerettem volna például a televízióban énekelni. Elértem, ahogyan azt is, hogy legyen lemezszerződésem" - elevenítette fel nagy vívmányait az LBC rádiónak adott interjújában.

További nagy vímányok

"Ezen kívül elhatároztam, hogy a könyvírásban is kipróbálom magam. Ezt is véghez vittem. Már a második kötetnél tartok, miután azt is kiadták, úgy döntöttem, érdemes lenne filmet forgatnom belőle" - folytatta a modell, aki nem szeretne okvetlenül főszerepet játszani a filmjében, és még nem tudja, kit bízna meg az opusz rendezésével. "Egyelőre annyi biztos, hogy a következő lépésem az, hogy megírom a forgatókönyvet" - monda Jordan a kompetenciájáról meggyőződve.

"Ha úgy alakulnak a dolgok, persze nem zárom ki, hogy szerepeljek a filmben."- tette hozzá a modell, aki korábban egyértelműen nyilatkozta, a pályája ezen pontján ő filmszínésznő szeretne lenni. Tudni vélte, hogy a neki való szerep egy gonosztevő karakter lenne a Dr Who sorozatban, noha erre nem kapott felkérést.