horoszkóp

Csütörtöktől titkok után nyomoz Hoffer Józsi

2004.09.01. 11:46
Szeptember 2-tól újra látható Hoffer Józsi a Barátok Közt című sorozatban. Vendégként érkezik a Mátyás térre, konfliktust okoz és titkot fejt meg, majd néhány epizód múlva ismét eltűnik. Aggodalomra azonban semmi ok, Hoffer nincs kiírva a sorozatból.
Körtvélyessy Zsolt a Velvet korábbi érdeklődésére elmondta, hogy vendégként tér vissza a sorozatba: "kis problémákat" okoz majd, ami "megbolygatja a történetet". Elsőként lakással kapcsolatos gondjait igyekszik megoldani, majd Berényi András egy feladattal bízza meg. A korábbi közlést a színész ezúttal annyival toldotta meg, hogy kiadott lakása kapcsán konfliktushelyzetbe kerül Tildával és Palikával. A visszatérésével kapcsolatos másik szál egy titokhoz vezet, amit kell kinyomoznia, ám ez egyesekre rossz fényt vet majd.

Hoffer Józsi néhány epizód erejéig tért vissza a képernyőre, ezek számáról azonban a színész nem szolgált közelebbi adatokkal.

A nézettség is dönt

Körtvélyessy Zsolt
Fotó: RTLKLUB
"Nagy örömmel kezdtem ismét dolgozni a sorozatban. Remek hangulatban zajlott a forgatás, és vendégként visszatérő színészként nagyon sok szeretetet kaptam a kollégáktól" - jegyezte meg Körtvélyessy a nyári forgatások kapcsán, melyek heti négy nap elfoglaltságot jelentettek a színésznek.

Valószínűsíthető, hogy Hoffer Józsi további sorsát a nézettség is erősen befolyásolja majd, aki tehát a szigorú ember folyamatos jelenlétére voksol, ne hagyjon ki egyetlen részt sem.

Nincs kiírva

Nem kell aggódniuk azoknak sem, akik már lefoglalták repülőjegyüket az utószezonra, hogy örökre elszalasztják Körtvélyessy Zsolt újabb színrelépését, a színész ugyanis nincs kiírva a sorozatból, azaz bármikor visszatérhet. Akár többször is. Szeptember végétől pedig a Karinthy, a Turay Ida és a Gózon Gyula Színház színpadán is látható lesz majd.