horoszkóp

A playmate nem barátkozik Fenyő Ivánnal

2008.07.30. 13:10
Kapcsolódó cikkek (1)
Judák Tünde legfeljebb jó ismerősének nevezi Fenyő Ivánt, még a barát megnevezéstől is berzenkedik. Mindenesetre a legutolsó Playboy-party-n a Szabadság, Szerelem sztárját és a tavalyi playmate választás harmadik helyezettjét jó alaposan összeboronálták.

A július 5-én, Radnai Péter Playboy-főszerkesztő születésnapjára rendezett party-n bennfentes források szerint nagyon összemelegedett Fenyő Iván és Judák Tünde, ám a későbbi nyilatkozatok szerint semmi nem történt köztük.

A playmate elmondta a Velvetnek, hogy a partyn sokat beszélgetett a színésszel, de még barátnak sem meri nevezni őt. Inkább csak egy jó ismerősnek.

Őt körülzsongják a nők

"Csak cáfolni tudom azokat a híreket, miszerint Fenyő Iván és én együtt lennénk, hiszen ez azért sem lehetséges, mert nekem van már párom. Nagyon kedves és helyes fiúnak tartom, de körülzsongják őt a nők, és nem hinném, hogy pont én lennék az, akit ő kiszemelt magának" - mondta kissé titokzatosan a modell. Többször is visszakérdezett, hogy mit fogunk pontosan leírni ebből az interjúból és határozottan kérte, ne írjuk azt, hogy barátok, mert az még az emberek félreérthetik.

Judák Tünde Ausztriában dolgozott sokáig mint go-go táncos, de egy ideje már abbahagyta a táncolást. Az, hogy a tavalyi playmate választáson a dobogó harmadik fokára állhatott - Mosolygó Orsolyával megosztva a címet -, nem sokban befolyásolta eddigi munkáit. Ugyan többet hívják fellépésekre és bemutatókra, a táncot is abba tudta hagyni, de alapvetően nem változott meg az élete - mondta a Velvetnek a modell.

Judák Tünde boldog a mostani kapcsolatában és esze ágában sincs újat keresni. Jobban lefoglalja a munkája. Rendezvényekre és divatbemutatókra jár fellépni, de csak modellként.

"Jelen pillanatban egy projektre készülök, ám ez még teljesen titkos. Ha majd elárulhatom, hogy mi lesz a meglepetés, és az eseményekről is beszélhetek, biztos, hogy a Velvet olvasói az elsők között fogják megtudni."

Fenyő Iván a Velvetnek annyit mondott, hogy ő most éppen forgat, hívjuk fel a film sajtósát és neki tegyük fel a kérdéseinket. Így tettünk, de a hölgy csak a készülő filmről árulhatott el kulisszatitkokat, a színész magánéletéről semmit.

Nem vállalja fel a barátnőit

Fenyő Ivánról az utóbbi időben elterjedt, hogy az aktuális barátnőit nem szereti felvállalni a nagyközönség előtt, hiszen még nem akar letelepedni senki mellett. A topmodell Nagy Réka és a modell Sándor Orsolya nevét is meg kell említeni, amikor Fenyő Iván exeiről beszélünk, akikkel nem túl tartós kapcsolata úgyszintén csak utólag került nyilvánosságra. A színész ugyanis soha nem akar nyilatkozni magánéletéről, reményt adva a rajongóinak és fenntartva az örök szingliség látszatát.

A Made in Hungária című filmet múlt héten kezdték el forgatni, melyben Fenyő Iván a főhős (Szabó Kimmel Tamás) barátját, Rönét alakítja. A film Fenyő Miklós énekes-producer életét dolgozza fel, 38 napig tart a forgatás, 450 millió forintos költségvetéssel. A készítők szerint a film 2009-re fog elkészülni, és Valentin-napra tervezik a bemutatóját. A produkció forgatása miatt Fenyő Ivánnak le kellett mondania a Kék szalag Vitorlás versenyt, amit már annyira várt, és ránk sem akarta pazarolni drága idejét.