horoszkóp

Juga Veronika még egy gyereket akar

2005.05.23. 12:51
A színésznő három évvel ezelőtt ismerte meg gyermeke apját, aki nemrég elköltözött a családtól. A Barátok közt szereplője a másfél éves Marcival a régi lakásban maradt.

Juga Veronika és párja románcát állítólag állandó viták és veszekedések jellemezték. A három együtt eltöltött év alatt többször is szakítottak, de végül mindig kibékültek. Barátaik szerint azonban nemrég mindkettőjüknél betelt a pohár, és úgy döntöttek, inkább búcsút intenek egymásnak. A férfi külön költözött, a színésznő pedig közös gyermekükkel, a másfél éves Marcival eddigi lakásukban maradt. Juga Veronika elmondta, a történtek ellenére jól van, és tovább keresi az igazit.

Nincs elkeseredve

"Sok hozzáfűznivalóm nincs. Nagyjából minden igaz, amit a Story magazinban leírtak. De el kell áruljam, a lap nem most találta fel a spanyolviaszt, ugyanis már év elején elköltözött tőlem Marci édesapja" - nyilatkozta Juga Veronika, amikor a szakításról kérdeztük. Hozzátette, párjával békében, barátokként váltak el, "még csak nem is veszekedtek" és bár külön élnek, kisfia édesapja, András továbbra is mindenben segít neki.

Tekintse meg képeinket!
"El akartam kerülni, hogy a bulvárlapok mindenféle butaságot írjanak a kapcsolatunkról, ezért először arra gondoltam, hogy magam jelentem be, hogy szakítottunk, de végül meggondoltam magam. Annak ellenére, hogy nem szeretem, ha a hátam mögött teregetik ki a magánéletemet, mint ahogyan most is"- fűzte hozzá Juga Veronika, aki a történtek ellenére jól érzi magát. "Nagyon fiatal vagyok, még csak 25 éves, előttem az élet, úgyhogy nincs okom elkeseredni. Keresem az igazit, nem olyan fából faragtak engem, hogy feladjam"- mondta.

Nem akartak összeházasodni

Juga Veronika egy korábbi interjúban elmondta, párjával sosem terveztek házasságot. "Szeretjük mi egymást papír nélkül is" - nyilatkozta lapunknak akkor a Barátok közt Berényi Katája. Egy második gyerekről, egy kislányról azonban már Marci születése után gondolkodni kezdtek, csak meg akarták várni, míg a kisfiú óvodás lesz. "Erről a tervről még mindig nem tettem le" - mondta a 25 éves színésznő. "Szeretnék egy kislányt, de még nem tudom, kitől" - tette hozzá mosolyogva.

Ismét dolgozik

Juga Veronika korábban azt nyilatkozta, nem tervezi, hogy visszatér a Barátok köztbe, legalább addig otthon szeretne maradni, míg Marci három éves nem lesz, nemrégiben mégis visszatért a sorozatba. Berényi Kata levelet kapott az édesapjától Londonban, amelyből megtudta, hogy van egy féltestvére. Azonnal hazautazott Budapestre, hogy találkozzon Emmával. "Élvezem, hogy ismét dolgozhatok, de számomra a legfontosabb a kisfiam, Marci!" - nyilatkozta a Blikknek Juga, miután visszatért a szülési szabadságáról.