Gáspár Győző kamerák előtt rángatott meg egy lányt

2009.01.31. 12:20
A Romantic frontembere a Holnap történt című bulvárfilm pénteki bemutatóján azt állította a Tabu Tv egyik munkatársnőjéről, hogy ő a szeretője és a kamerák előtt rángatta őt. A látványos jelenetet viszonylag kevesen vették komolyan. A lányt munkatársa próbálta kihúzni a csávából, és Gáspár Győző szemére vetette, hogy két riporternőjét is megríkatta, pedig egyikük csak egy pohár pezsgővel kínálta. Győzike később elismerte, hogy valójában nem ismeri a lányt, és így próbálta móresre tanítani a Tabu Tv riporternőjét, aki korábban interjút akart vele készíteni.

Gáspár Győző a Holnap történt című bulvárfilm budapesti bemutatóján egy igen látványos és az alkotás szempontjából komoly reklámértékkel bíró jelenetet rendezett - derült ki a Juj.hu helyszínen készült felvételéből. Miközben a fotósok képeket készítettek róla és családjáról, durván megragadta a Tabu TV egyik munkatársnőjét, és úgy tett, mintha szájon akarná csókolni.

Bár felesége és lánya megpróbálta rávenni Gáspár Győzőt, hogy "fejezze be", a Romantic frontembere nem engedte el a lányt, akiről azt állította, hogy évek óta a szeretője. A Tabu TV munkatársnője a kissé bizarr jelenet közben fontosnak tartotta megjegyezni, hogy ő a mai nap folyamán nem beszélt Gáspár Győzővel, aki később elmondta, akkor kapta fel a vizet, amikor a Tabu TV egyik riporternője interjút akart készíteni vele. Információink szerint a szeretőként definiált lány valóban nem volt azonos a Győzikét faggató hölggyel.

A körben álló vendégek mindenesetre jót mulattak azon, hogy a showman ráncigálja a lányt, és úgy tesz, mintha haza akarná vinni. Ekkor lépett közbe a Tabu Tv másik munkatársa, aki elmondta, hogy a lány neki dolgozik, és arra kérte a hírességet, hogy beszéljék meg a dolgot hármasban. Ezután Gáspár Győző szemére vetette, hogy egyik riporterét már korábban megríkatta, most pedig egy másik lányt is bánt.

Gáspár Győző ezt követően a film rendezőjéhez Gerencsér Tamáshoz fordult, és elindult vele a kijárat felé. A showman az autóhoz menet elismerte, hogy valóban nem ismeri a lányt. Tettét azzal magyarázta, hogy tíz év után elege lett abból, hogy hülyének nézik. "Nem bohóckodok senkinek csak azért, hogy nézettség legyen" - tette hozzá Győzike.