horoszkóp

Ábel Anitát kirámolták, amíg nászúton volt

2005.11.03. 11:27
A Szomszédok Julcsiját esküvője óta rendkívül sok bosszúság éri. Nemrég valaki kifigyelte az újságokból, hogy Ábel Anita és férje, Krisztián mikor utazik nászútra, és amíg a házaspár és kutyájuk, Jancsa újlipótvárosi otthonától távol tartózkodott, kirabolta a lakást.

Ábel Anita eredeti terv szerint titokban akart összeházasodni szerelmével, de a szemfüles bulvárújságírók kiszivárogtatták a házasság hírét a részletekkel együtt és már meg is volt a baj - írja a Story.

Elvitték a nászajándékot

Ábel Anita

Anita és újdonsült férje, Krisztián Párizst választották nászútjuk helyszínéül, mert még egyikük sem volt a francia fővárosban. Mire hazatértek a romantika fellegvárából, a szomszédok és a rokonok már értesítették a rendőrséget, de voltak olyan tapintatosak, hogy Ábel Anitáéknak nem szóltak, hogy ne rontsák el az utazásuk utolsó napjait. Csakhogy Ábel egyik RTL Klubos kolléganője elszólta magát telefonon, így Anitáéknak már Párizsban a fülükbe jutott, hogy otthon már nem várja őket a digitális kamerájuk, DVD-lejátszójuk és ékszereik, sőt még az az aranykarkötő is eltűnt, amit a színésznő magától Csonka Andrástól kapott nászajándékba.

Nem hatott a feng-shui

Mire hazaértek, a rokonok már mindent összetakarítottak, és a zárat is kicserélték. A pár két és fél éve él együtt, és a történtekből az fáj nekik a legjobban, hogy idegenek fogdosták a személyes ruhadarabjaikat, és ezzel elveszítették otthonuk meghittségét - olvasható a Story magazinban. Ábel Anita régóta foglalkozik feng-shuival, és volt is neki otthon egy rossz szellemeket elűző szélhárfája, de sajnos a betörőket azzal sem tudta elűzni.