horoszkóp

Roberts a filmvásznon is szülni akar

2005.01.12. 11:42
Julia Roberts visszatér a filmvilágba, és rögtön egy lelkizős anyaszereppel akar indítani. Mindeközben még mindig ő a legnépszerűbb színésznő és sorra vásárolja a telkeket.

Julia Roberts minden nehézség ellenére annyira élvezte terhességét, hogy szülés után sem szeretné elfelejteni az élményt. A 37 éves színésznő egy hónapja adott életet ikergyermekeinek, Hazel Patriciának és Phinnaeus Walternek. Az ikerterhesség és a nehézségek ellenére Roberts nagyon élvezte terhessége minden napját.

Anyasági elmélkedés

Éppen ezért következő filmjében terhes kismamát kíván alakítani, hogy újra átélje, és másoknak is átadja terhessége élményét. Roberts már el is kezdte a tárgyalásokat Tony Parsons angol sikerszerzővel, hogy megvásárolhassa legújabb regényének, a The Family Way-nek a megfilmesítési jogát. A könyv három nőről szól, akik az anyaságról elmélkednek.

A film azonban még korántsincs előrehaladott állapotban, ismerte el Parsons szóvivője. "Még semmilyen megállapodást nem írtunk alá, de tárgyalásban álluk a Revolution Studióval, amelyhez Julia Robertset szerződés köti" - mondta el a sajtó kérdésére a szóvivő.

Roberts jelenleg Hollywood egyik legjobban fizetett színésznőjének számít, egy filmért mintegy 20 millió dollárt vág zsebre. Terhessége alatt azonban többször azt nyilatkozta: szeretne öt évig visszavonulni a filmvilágtól, hogy minden idejét gyermekeinek szentelhesse. Szülés után azonban szárnyra kaptak a pletykák, miszerint a mellőzöttségtől aggódó színésznő már a kórházi ágyon forgatókönyveket olvasott és rendezőkkel tárgyalt.

Ingatlanbiznisz

Pedig úgy tűnt, Roberts valóban komolyan gondolja a visszavonulást, hiszen szülés előtt vásárolt egy hatalmas tengerparti házat Malibun, hogy a világ szeme elől elvonulva, zavartalanul nevelhesse gyermekeit Danny Moderrel. Velencében található luxusházukat ugyanis nem tartották eléggé nyugalmasnak. A napokban azonban ismét a színésznő telekvásárlásával volt vele a bulvársajtó, ezúttal ugyanis Donald Rumsfeldtől, az iraki hadjárat kapcsán bírálatok kereszttüzébe került védelmi minisztertől vásárolt telket. A 37 éves, Oscar-díjas színésznő Új-Mexikóban, a Taos körüli festői vidéken vett meg egy 13 hektáros földdarabot, amivel új-mexikói birtokait 45 hektárra növelte. Roberts Georgia államban született, de már 1995-ben második otthonának választotta Új-Mexikót, s azóta folyamatosan bővítette birtokát. Taosi házában kötött házasságot a 35 éves operatőrrel, Danny Moderrel 2002-ben.

Mindeközben az 1990-ben a Pretty Woman című filmmel befutott Roberts népszerűsége töretlen, és idén is ő nyerte a People magazin népszerűségi versenyét. A színésznőt tizedszerre választották a People olvasói kedvenc színésznőjüknek, így kerek évfordulót ünnepelhet annak ellenére, hogy a vasárnapi díjkiosztón nem jelent meg.