Julia Robertsnek szülési fájdalmai voltak

2004.10.27. 16:00
Noha két hónap hátra van még a szülés kiírt időpontjáig, Julia Robertset kórházba szállították, mert szülési fájdalmai voltak. Az orvos szerint nincs baj, de év végéig a színésznő nem bújhat ki az ágyból. Pedig két filmbemutatója is van.
Összehúzódások, fájások

Szülési fájdalmak gyötörték Julia Robertset, akit a fájások kezdetekor férje, Danny Moder rögtön kórházba szállított - írja egy a színészhez közeli forrásra hivatkozva a People magazin. A 36 éves színésznő ikergyerekeket vár, de csak januárra. Így mindketten megijedtek.

Egy Los Angeles-i kórház - amelynek nevét a házaspár nem közölte - fogadta a színésznőt. A vizsgálat alatt a magzati monitoron úgy látszott, minden a legnagyobb rendben. Patti és Walter (ezeket a neveket szánja a Moder házaspár a gyerekeknek) egészségesek, és megfelelő módon fejlődnek. Julia nőgyógyásza azonban úgy döntött, a színésznőt néhány napig megfigyelésre bent tartja. Ezen kívül szigorúan megtiltott minden megerőltető mozgást. Elrendelte azt is, hogy Julia a szülés kiírt időpontjáig maradjon ágyban.

Pedig két filmjét is bemutatják

A színésznő ennek nem örült. Az év végéig ugyanis két új filmjének a bemutatója kapcsán hivatalos sajtó- és protokolleseményekre. Elsőként a Closer című drámát mutatják be, amelyik eddig kevesebb nyilvánosságot kapott. Patric Marber alkotása két pár konfliktusát mutatja be, amelynek megoldásaképp egymás közt partnert cserélnek. Julia mellett Jude Law, Natalie Portman, és Clive Owen szerepel a filmben, amit december elején mutatnak be.

Nagyobb elánnal harangozták be a 2001-es Ocean Eleven második részét, az Ocean Twelve című filmet, amelyikben Catherine Zeta-Jones mellett Julia a női főszereplő. Az európai forgatások egy részében Julia már terhesen dolgozott. Ezen a bemutatón is kérdéses lesz a színésznő jelenléte.