horoszkóp

Julia Roberts januárig kórházban marad

2004.11.16. 15:58
A terhes Julia Robertset október végén kórházba szállították korai szülési fájdalmak miatt. Januárban hozza világra ikreit, addig egy Los Angeles-i kórházban ápolják.
Az orvosok szerint születendő ikrei és saját egészségének védelme érdekében a színésznő kénytelen lesz a kórházban tölteni a szülésig fennmaradó körülbelül két hónapot - adta hírül a Femalefirst.co.uk. Robertsnek megtiltották, hogy mozogjon, így ideje nagy részét ágyban tölti.

Állítólag Julia mindezt jó kedéllyel viseli. Férje, Danny Moder bevitetett egy pótágyat a kórházi szobába, hogy együtt lehessen harminchét éves párjával. Állítólag Danny csodálatosan viselkedik, és minden percét együtt tölti Robertsszel.

Patti és Walter készül #alt#

Egy brit napilap, a Sunday Expess közlése szerint "Julia a lehető legjobb kezekben van, és maga is megtesz mindent gyermekei egészségéért. Patti és Walter (így akarják hívni a Moder gyerekeket) egészségesek, és megfelelő módon fejlődnek. Azt már korábban megállapították, hogy Julia egy fiút és egy lányt fog világra hozni. Roberts lombikbébi programon vett részt, mert természetes módon sokáig nem tudott teherbe esni. Az orvosok összességében elégedettek az állapotával, de nem merik megkockáztatni, hogy kiengedjék.

Nem megy saját filmjeinek bemutatójára

Az év végéig még két új filmjének a bemutatója kapcsán volt hivatalos sajtó- és protokolleseményekre, emiatt lehet fájó számára, hogy ágyhoz van kötve. Decemberben mutatják be a Closer című drámát, amely eddig kevés nyilvánosságot kapott pedig Roberts mellett Jude Law, Natalie Portman, és Clive Owen szerepel a filmben. 2001-es Ocean's Eleven második részét, az Ocean's Twelve című filmet is nemsokára tűzik műsorra, ebben Catherine Zeta-Jones mellett Julia a női főszereplő. Az európai forgatások egy részében Julia már terhesen dolgozott.