horoszkóp

Cikizték a suliban a Darkness énekesét

2004.11.04. 13:01
Másságáért cikizték a suliban Justin Hawkinst, a Darkness hosszú hajú énekesét. Annyira azért nem más: gitározni például csak azért tanult meg, hogy tudjon úgy csajozni, mint az öccse.
A Darkness hosszú hajú énekese, Justin Hawkins bevallotta: az iskolában nagyon sokat cikizték őt az osztálytársai, amiért "kicsit más" volt. A vicces fiúk például tűvel szurkálták, és minden módon megpróbálták pokollá tenni az életét. A gyerekkorát a suffolki Lowestoff-ban töltő énekes saját bevallása szerint igyekezett nem reagálni a támadásokra.

"Tűkkel szurkáltak, és ez nagyon rosszul esett tőlük" - panaszolta el Hawkins, aki azt is elmondta, hogyan tudta túltenni magát az élményen: "Hazamentem, nekiálltam zenét hallgatni, és rájöttem: ez az, ami mindenért kárpótolni tud."

Menő csávó akart lenni

Az énekes az ITV South Bank Show-jában azt is elárulta, mi vitte őt a zenehallgatástól a saját zenekarig. "Féltékeny voltam az öcsémre" - vallotta be nemes egyszerűséggel a 29 éves énekes. "Ő sokkal jobbképű mint én, és sose volt gondja a csajozással. Így aztán arra gondoltam, én pedig megtanulok gitározni, hogy velem is lefeküdjön végre valaki." A gitározás és csajozás közti összefüggésre így jött rá: "Állandóan láttam olyan fickókat, akik a legjobb nőket szedték fel, és rájöttem: az egyetlen különbség köztem és köztük az, hogy ők tudnak gitározni, én meg nem. Szóval azért tanultam meg gitározni, hogy velem is szóba álljanak a nők."