horoszkóp

Timberlake zavarban volt az őrült szexjelenetben

2007.04.04. 11:13
Justin Timberlake arról beszélt, mennyire furcsán érezte magát a szexjelenetben Christina Riccivel, majd meggyőzte a rendezőt, hogy a vágóképek közt ne jelenjen meg a pucér feneke. Justin egyébként nem szeret nyilatkozni, úgy tartja, a sajtó csinál szappanoperát szegény hírességek életéből.

Habár sok meglepetést nem tartogat Justin Timberlake nyilatkozata, a színész fontosnak tartotta elmondani, mennyire furcsán érezte magát, amikor Christina Riccivel közös szexjelenetet forgattak a Black Snake Moan című filmben. Az énekes a GQ magazinnak áradozott a színésznő képességeiről, és a közös munka értékeiről, de hozzátette, a forgatás előtt félt attól, hogy majd le kell vetkőznie.

Kivágták a fenekét

„A meztelenségről folyt az első beszélgetésünk Craig Brewer rendezővel. Az első jelenetben látszik a seggem, de szerencsére azt kivágták. Gondom volt rá” –mondta Justin Timberlake.

A színész nem sokkal azután nyilatkozott, hogy kijelentette, ezentúl óvakodik a sajtótól, mert sokat árthat neki. Úgy tartja, a bulvárlapok szerkesztői változtatják a hírességek életét drámákkal teli szappanoperává. Kijelentette, mindig is vigyázott arra, hogy a magánéletéről ne fecsegjen, és arra is, hogy kollégáiról ne mondjon rosszat. Ennek ellenére a 26 éves Justin szerelmi élete azóta közérdeklődésre tart számot, hogy Britney-vel összejött tizenévesen, mostanában pedig leginkább azzal foglalkoznak, hogyan boldogul Cameron Diazzal történt szakítása óta.

Lövöldözés a gyerekzsúron

Néhány hete kis híján lelőtték az énekest, bár nem célzott támadásról volt szó. Justin Timberlake a Nickelodeon Kids Choice Awards díjátatót vezette, amelynek délutáni utópartiján egy férfi automata géppisztollyal kezdett lövöldözni a konferenciateremben maradt kétszáz gyerekre. Összesen három lövés talált, de komolyabb sérülést senki nem szenvedett. Sokaknak viszont a végtagja eltört, mert a lövések miatt kitört pánikban a szülők és gyerekek egymást taposva próbáltak kijutni az épületből.