horoszkóp

Elküldte barátnőjét Justin Timberlake

2007.06.17. 13:43
Justin Timberlake úgy érezte, mégsem volt jó ötlet, hogy magángépet küldött Jessica Bielért, hogy vele legyen Londonban. Az énekes hazaküldte a színésznőt azzal, hogy mellette nem tud a munkájára koncentrálni.

Justin Timberlake úgy érezte, nem tud eléggé a munkájára koncentrálni, ha barátnője, Jessica Biel is vele van, ezért hazaküldte a színésznőt a turnéjáról. Az énekes nemrég, a londoni koncertje előtt küldött magángépet Jessica Bielért, hogy találkozhassanak a fellépés után, de aztán úgy érezte, mégsem jó ötlet, ha a turnéján a barátnőjére koncentrál.

A Cukorlányok szerint egyedül volt és ultraszexi

A DigitalSpy néhány hete írta meg, hogy Timberlake és a színésznő egy pár. A Golden Globe díjátadón ismerték meg egymást, nem sokkal később pedig snowboardozni utaztak egy hosszú hétvégére, majd várható módon titkolóztak néhány hónapig. Justin Timberlake-ről akkor azt írták a lapok, valójában Scarlett Johanssonra vágyik. Egy bennfentes a Daily Mirrornak azt mondta, Justin olyannyira beleszeretett Jessica Bielbe, hogy megkérte, kísérje el a turnéjára, bár a kapcsolatuk még nem igazán alakult ki.

A Feljelentő rovatunkban élményeikről londoni vakációjukról beszámoló Cukolányok úgy tudják, Justin Timberlake egyedül jelent meg a napokban a Shrek harmadik részének premierjére, ahova saját bevallásuk szerint "furmányos módon" jutottak el. A zenészről így nyilatkoztak: "ultraszexi, magas, jóképű, édes"- és egyikükre kétszer is rápillantott. Azokat a napokat elméletileg Jessica Biellel töltötte az énekes, legalábbis egy másik hír szerint éppen a színésznővel volt, amikor egy szállodában kötözködni kezdett vele egy vendég. Akkor eldöntötte, egy darabig nem oszt autogrammot.