horoszkóp

Cameron Diaz anyósa nem akar esküvőt

2004.09.06. 17:11
Cameron Diaz kislánykora óta romantikus, hóeséses karácsonyi esküvőt tervez - augusztusban a sajtó már azt is tudni vélte, ez év karácsonya lesz a fontos időpont. Timberlake-mama azonban nem örvendezik a hírnek, sőt kifejezetten úgy véli: kisfiának inkább szórakoznia kellene még, mintsem lekötnie magát.
Nem igaz a Justin Timberlake-Cameron Diaz páros romantikus karácsonyi esküvőjéről szóló hír - legalábbis az anyós, Timberlake mamája ezt állítja. Pár hete az újságok még úgy tudták, hogy a popsztár még az idén nőül veszi színésznő barátnőjét - mindössze pár héttel azután, hogy egykori szerelme, Britney Spears novemberben kimondja az igent vőlegényének, Kevin Federline-nak.

Az aggódó mama nem örül

A Teen Hollywood információi szerint azonban a Timberlake-mama cáfolta ezt a hírt. Szerinte fia 23 évesen még túlontúl fiatal ahhoz, hogy megállapodjon, és arra kérte az énekest, hogy inkább élvezze ki a szabadságot, mielőtt férji kötelezettségeket vállalna. "Egyelőre nem kellene lekötnie magát" - fogalmazott az anyósjelölt - "most még inkább szórakozzon egy kicsit."

Romantikus vígjáték

Elképzelhető, hogy a menyasszony, Cameron Diaz nem túl boldog ettől a fordulattól: amint azt már hírül adtuk, a színésznő egész komolyan kitalálta esküvőjének minden mozzanatát, méghozzá gyerekkori álmának megfelelően, karácsonyi hóesésben szeretett volna sort keríteni rá. Augusztus közepén egy közeli ismerősük már szinte mindent elmesélt a sajtónak a tervezett egybekelésről: "Cameron szereti a tündérmeséket, és úgy tervezi, hogy Hamupipőke-ruhában esküszik majd. Persze ő meglehetősen eredeti is, szóval valószínű, hogy ugyanakkor számíthatunk valami mókára is. A hóesés viszont biztos: még egy hógépet is rendelt, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy kislánykora óta vágyik rá."