horoszkóp

El akarják rabolni Kelemen Anna kutyáját

bry
2008.11.10. 19:05
Egy baráti társaság tagjai a hatóság tehetetlenségére hivatkozva azt találták ki, hogy erőszakkal elveszik Kelemen Annától Zeuszt. A kutyát ezután elviszik egy sintértelepre, és az elaltatását kérik. Kelemen Anna ügyvédje, dr. Beleznay Zsolt szerint, ha ezt megtennék, akkor állatkínzást követnének el.

Kelemen Anna kutyája, Zeusz már többször támadott emberre, legutóbb egy 11 éves kislányt rángatott a karjánál fogva. Most megfenyegették a playmatet, hogy elrabolják tőle kutyáját. Egy baráti társaság vezetője, Takács Lajos a Blikknek elmondta, ha a hatóság tehetetlen, ő és barátai majd intézkednek. „A kutyát mindenképpen el kell távolítani gazdájától. Ha erre a hatóságok alkalmatlanok, akkor mi majd megtesszük. Egyszer meglepjük Kelement kutyasétáltatás közben, hogy elvegyük tőle Zeuszt”, mondta a férfi.

Kelemen Anna és Zeusz

Takács Lajos még hozzátette, hogy a kutyát nem szeretnék megkínozni. „Csak elvinnénk egy sintértelepre, ahol szakszerűen elaltatják”, mondta az ítélkezni vágyó férfi. Az elszánt baráti társaság vezetője szerint Kelemen Anna csak ígérgeti a változást, és ezért csakis az elaltatás jöhet szóba megoldásként.

Kelemen Anna ügyvédje, dr. Beleznay Zsolt megdöbbenve értesült a számára teljesen ismeretlen férfi ötletéről. Beleznay a Velvetnek elmondta, ha Zeuszt tényleg elrabolnák, akkor a hatályos törvények szerint állatkínzást követnének el, és reméli, hogy ez az egész csak valami félreértés.