Kelemen Anna örül, hogy pornóval hozták hírbe

2006.08.28. 09:14
Kelemen Anna két újabb pornóvideója került nyilvánosságra, az egyikben a kertben két külföldi férfival enyeleg análisan, a másikban erős magyaros akcentusban mutatja be önmagát. Kelemen Anna tagadja, hogy ő szerepel a pornóvideókban, de nagyon élvezi, hogy a címlapokon szerepel.

Nemrég nyilvánosságra került Kelemen Anna casting szexvideója, most pedig egy évekkel ezelőtt készült német szexfilm bukkant fel az interneten. A Camping Extreme című alkotásban szinte teljesen biztos, hogy Kelemen Anna szerepel, mert a mellén lévő tetoválás és az anyajegyek is ugyanott vannak, mint Annán.

Kerti idill

A másik újabb leleten az akkoriban még húsz alatt lévő Anna Michelle álnéven angolul, erős magyaros akcentussal szórakoztatja a nézőket. Miután bemutatja házát és kertjét, találkozik két meztelen férfivel, és szóba elegyednek.

Szüksége van a bulvárlapokra

A playmate a Velvetnek elmondta, hogy sosem csinált (sic!) pornót, de egyáltalán nem bánja, hogy tele vannak ezzel a bulvárlapok. "Felőlem azt írnak rólam a bulvárlapok, amit akarnak, mert az csak jót tesz a karrieremnek, ha szerepelek bennük. Nekem továbbra is szükségem van a bulvárlapokra, úgyhogy nem fogok lázadozni, hogy ne írjanak rólam hazugságot" - fejtette ki. Kelemen Anna elmondta, hogy már megszokta, hogy az emberek véleménye mindig szélsőséges vele kapcsolatban, vagy szeretik vagy utálják, de ő úgymond leszarja, ha utálják.

Kelemen Anna egy meggyőző érvvel próbálkozott: azt nyilatkozta lapunknak, hogy ha pornózott volna, akkor bevallaná, hiszen eléggé bevállalósnak ismerhettük eddigi pályafutása alatt.

Újra forgat

Kelemen Anna elmondta, hogy még nem mondhatja el, mire készül a jövőben, de utalt arra, hogy az RTL Klubnál sokkal jobb fejek az emberek, mint a TV2-nél, ahonnan eljött. Ebből arra lehet következtetni, hogy valószínűleg az RTL-nél fog majd valamilyen műsorban szerepelni.

Tehát Kelemen Anna nem tiltakozik az ő állítólagos pornószereplése ellen, nem is perel. Azt viszont elmondta, hogy az olyan emberek zavarják, mint Steiner Kristóf, aki a barátjaként nyilatkozgat, közben pedig nincsenek is olyan viszonyban. Szerinte Kristóf nem is aggódik érte, csak a hátán próbál felkapaszkodni.