horoszkóp

A Nagy Fogyás Kálmánja lecsapott a nőkre

2007.11.22. 19:00
A Nagy Fogyásból nemrég kiesett Kálmán teljesen elégedett kicsit kisebb külsejével, így már jobb nőkkel tudja összeszűrni a levet, és saját állítása szerint nem nagyon válogat a nők között. Feleségétől egy éve vált el, mert ő is nagydarab volt, meg mert külön irányba haladt az életük.

Arról már láthattunk videót, hogy Keleti Györgyi hogyan szerezte meg magának Kálmánt, íme a juj.hu videójának másik fele, amiben a remek interjú látható.

"Igen, most a héten estem ki, hála a jó Istennek - idézőjelben -, szerettem volna maradni, de hát úgy gondolta a csapatom, hogy mégse, mert nem tudok ugyanúgy fogyni, ahogy ők gondolják. Szerintem ez butaság volt" - kezdi a beszélgetést Kálmán, aki miközben azt mondja, idézőjelben gyorsan villant is hozzá egy ördögvillát.

A Nagy Fogyásról még egy mondatot beszélgetnek, mielőtt Kálmán magánéletére terelődik a szó: "Imádtam ott élni, szeretnék bent élni, de ez a várba futás kivette az energiámat".

Aztán szóba kerül Kálmán családja, hogy van egy gyereke, meg hogy a feleségétől már egy évvel ezelőtt elváltak. A Nagy Fogyásból kiesett férfi abszolút magabiztos: "Most lefogytam, és jönnek a minőségi csajok".

Mielőtt kacérkodni kezdene Keleti Györgyivel, Kálmán kifejti a véleményét a párkapcsolatokról: "Egy jó kapcsolat, egy jó szex, ennél jobb nem kell.". Ezzel Keleti Györgyi is egyetért.

Végül Keleti Györgyi kérdésére, miszerint Kálmán válogatós-e, a Nagy Fogyásból kiesett játékos pajkos választ ad: "Nem bébi, én szeretek mindenfajta gyümölcsöt.".