A bugyiját is leperlik Kelemen Annáról

2008.02.21. 10:25
Kelemen Anna ügyvédje azt javasolta a modellnek, hogy kössön peren kívüli egyezséget nyolcvanéves szomszédjával, aki beperelte a modellt, mert Kelemen kutyája megtámadta a nőt. Ha a modell ügyvédjére hallgat, és fizet, akkor 18 milliót kell adnia a sértettnek, hogy megússza az esetleges börtönt.

Ma zárul le a rendőrségi nyomozati eljárás, amit Kelemen Anna kutyatámadásos ügyében folytattak, ezért a modell ügyvédje, Magyar György azt javasolta Kelemennek, hogy éljen a tevékeny megbánás lehetőségével, és kössön peren kívüli megállapodást szomszédjával, írja a Bors.

Az ügyvéd elmondta a lapnak, a megállapodás akkor tud létrejönni, ha Kelemen helyre tudja állítani a sértett sérelmét, amit tehet pénzbeli kártérítéssel, vagy egyéb formában történő jóvátétellel. A lényeg, hogy megegyezés szülessen, amit aztán egy eljárás keretében rögzítenek, így a bíróság akár mentesítheti is Kelement a büntetőjogi felelősségek alól.

Lelki beteg a kutyája

A kutyatámadást szenvedett szomszéd, Zsuzsa néni szeretné, ha Kelemen Anna kárpótolná. A néni elmondása szerint 18 millió forintban ki tudna egyezni a modellel azok után, ami vele történt.

Kelement súlyos testi sértés vétségével és segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják, amiért három évet is kaphat, mert Zeusz nevű kutyája négy hónappal ezelőtt rátámadt a szomszédjára, aki azóta nem tudja önállóan ellátni magát, mert karja annyira megroncsolódott. Az eset óta háromszor is megműtötték.

Kelemen Anna kutyájáról a rendőrségi szakértők megállapították, hogy nem harci kutya, így megúszta, hogy számon kérjék rajta a „veszélyes eb tartásával kapcsolatos kötelesség megszegését". A modell elmondta, kutyája lelki sérült, amit csak szeretettel lehet gyógyítani.