horoszkóp

Kelemen Anna baráti alapon csókolózott Viva Kristóffal

2006.12.20. 09:20
Kelemen Anna életéről ismét egy szép esetet tudtattunk meg. A playmate fél évvel korábban beleszeretett Steiner Kristófba, aki azonban nem viszonozta az érzéseit, lévén egy férfit szeret hosszú ideje. De azért csókolóztak barátságból.

Kelemen Anna korábban beleszeretett a Viva tévé műsorvezetőjébe, Steiner Kristófba. A Színes Bulvár Lap információi szerint fél évvel ezelőtt került közelebbi kapcsolatba a vállaltan meleg műsorvezetővel, akivel gyakran együtt éjszakázott, és – ahogy állította – baráti alapon néha csókolóztak is.

A kettejük közti vibrálás

A kapcsolat azonban egyik napról a másikra megromlott, és fél évvel ezt követően ez a lapnak is szemet szúrt, és kiderítette, vélhetően mi az igazság.

Viva Kristóf elmondta, Kelemen Anna annak idején beszélt a kettejük közti vibrálásról, de ő elmondta, a részéről nem tud működni a kapcsolat, lévén egy férfit szeret. A műsorvezető egy közös kép készítésének körülményeivel írta le a kapcsolatukat. Egy alkalommal Özge nevű celebkutyájával közösen, hárman szerepeltek egy képen, amelyről Kelemen Anna úgy érezte, olyanok, mint egy család. Steiner elmondta, ő is úgy érezte, csakhogy inkább testvéri szeretetet táplált Kelemen Anna iránt.

Kelemen Anna is reagált az újságíró kérdéseire, de csupán annyit, már letett Kristófról, mint férfiról. Most már nyugalmat szeretne, és visszavonulni.