A platinaszőke playmate-nek kellett egy kis segítség a feladathoz, de azóta nagyon boldog új felfedezésével. Nem siette el.

Kelemen Anna, a másfélmillió forintos playmate a Buzera holnap esti adásában tudatja az országgal, hogy már tudja, hol a G-pontja. A rendkívül szőke modellnek bevallása szerint kellett egy kis segítség, hogy megtalálja a hüvelyében ezt a rendkívül érzékeny területet, de azóta nagyon boldog vele - írja a Színes Bulvár Lap. Kelemen azt is reméli, hogy már mindenki más is felfedezte magán a G-pontot, mert ő például azóta is szívesen eljátszogat a sajátjával, amikor csak alkalma nyílik rá.

Havas gratulált

Havas Henrik, aki a műsorban Kelemen mellett foglal helyet, a bejelentés hallatán megveregette a lány vállát, mert nagyon tetszett neki "Annuska" vallomása. A - többek közt - pornóról írt könyvek szerzőjeként is elhíresült tévés emellett úgy véli, az ilyen bejelentések nyomán rengeteg munka megspórolható, akár ha térképet adnának egy elrejtett kincsesládához.

Forradalmi butaság

A műmellű és műszájú fotómodell nem tartja cikinek, hogy felfedezéséről egy tévéadásban számolt be, sőt misszióként fogja fel: szerinte a magyaroknak nincs szexuális kultúrájuk, de reményei szerint ettől majd lesz. Mint elmondta, a szókimondásban semmi kivetnivaló sincs, őt pedig szórakoztatja, ahogy az emberek megrökönyödnek forradalmi nyíltságán. A jelek szerint az fel sem merült benne, hogy kijelentésében esetleg nem a merészség a meglepő, hanem hogy felnőtt nő létére neki ez ekkora újdonságot tudott jelenteni.